я. New FolderяяЮc²J@,@@P@Q@Q@─B@333333@-─S@Wheat/Kolsch√@N@Two Heads BrewingyИ&1╛П?)\▐бУ(П?─A@@─B@q= вёp⌡@Kolsch yeast in one carboy, Wheat in another. Using whirlfloc in the brew, because I'd like a clear Kolsch and a pseudo-filtered wheat.┴@ЮЮ·▄@П?$@TюY@ ю$ю8uПLu. New Folder мм╕█аIллллffffffJ@@N@ ≥≥≥≥≥(@─a@Y@Ь?ллллd@юS@Pale Malt (2 Row) USлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGreat WesternллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSricanлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBase malt for all beer stylesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@$I▓$I▓L@вёp= вё?0@<Pale Liquid Extractллллмм┐▄аIллллffffffJ@@N@-@@`@N@ ≥≥≥≥≥@лллл\@─U@White Wheat MaltллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWhite wheat gives a malty flavor not available from raw wheat. Used in Weiss, Wit and White beersллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333@@D@╗?0@<Wheat Liquid Extractллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл @юR@Caramel/Crystal Malt - 20LлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt.al Malt"лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл4@@╥mш╤mш@╢?0@<лллллл⌡Е>

Brewer's Gol@@U.S.ted Kingdom
Type: Bittering
Form: Pellet
AlphaFlavor is a cross between Saaz and Mt Hood Use for: Lagers, Ales, Pilsners Aroma: Herbal, Spicy, some floral and citrus hints Substitutions: Saaz, Polish Lubling hops for English ales and heavy German lagers.
Aroma: Sharp bittering hop
Substitute@C║k5╡)@П?П? ллллD@>@ллллП?Tettnangллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: German ales, lagers and wheat beer Aroma: Noble, mild, fine, slightly spicy Substitutes: Saaz, Spalt Examples: Sam Adams Octoberfest, Anderson Valley ESBлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@Л╔ё·╡@П?П?лллллл╙W>ллллD@@ллллП?Tettnangллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: German ales, lagers and wheat beer Aroma: Noble, mild, fine, slightly spicy Substitutes: Saaz, Spalt Examples: Sam Adams Octoberfest, Anderson Valley ESBлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@д⌡т╟√Ь?П?П?ллллWWкХЛ>

FugglAids in clearing yeast and chill haze. Easy to use tablet form.b>Inventory: 0.00 oz
Quantity: 2.00 oz

Notes
Used For: General purpose bittering/aroma for English Ales, Dark Lagers
Aroma: Mild, soft, grassy, floral.@: Ea@Clarity iamette
Examples: Samuel Smith's Pale Ale, Old Peculiar, Thomas Hardy's Ale

American Wheat AleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWyeast Labsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл1010лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллS@M@─R@Dry, Crisp, tart beer in the American Hefeweizen style. Low flocculation aids in producing desired chill haze.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAmerican Wheat, Berlin Weiss, Hefeweizenлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллu<·┌+Х@вDК>П?@П?ппH ▌>Kolsch YeasteIeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWyeast Labsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл2565лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллюR@L@P@Very malty flavor with mix of lager and ale character. Crisp, clean finish. ales and bitters.ester.ll haze.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллKolsch, European AlesPale Ales, Porters, Stoutss.t, Bavarian Alesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллu<·┌+Х@вDК>П?@П?нiл╞Gffffff@мллллл@╓p= вёП?Аz╝GАП?TЦ╔⌡д П?h▒М|?5П?@@.@>@@@Light Hybrid BeerллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAmerican Wheat or Rye Beerye BeerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллDлллLight to medium, crisp flavor and body. Low to medium bitterness and hop aroma. Pale yellor to gold color. No clove or banana flavor. Long lasting white head. May be clear to cloudy (hefe).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллhttp://www.bjcp.org/2008styles/style06.html#1d Refreshing wheat or rye beers that can display more hop character and less yeast character than their German cousins. Different variations exist, from an easy-drinking fairly sweet beer to a dry, aggressively hopped beer with a strong wheat or rye flavor.r.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллClean American ale yeast, but also lager. up to 50+% wheat malt. American/noble hops. American Rye Beers can follow the same general guidelines, substituting rye for some or all of the wheat. an Rye Beers can follow the same general guidelines, substituлBell's Oberon, Harpoon UFO Hefeweizen, Three Floyds Gumballhead, Pyramid Hefe-Weizen, Widmer Hefeweizen, Sierra Nevada Unfiltered Wheat Beer, Anchor Summer Beer, Redhook Sunrye, Real Ale Full Moon Pale RyeллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2008лллллллЛАЦ>Single Infusion, Light Body, No Mash Outллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл─q@R@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл╦┘КQ╦╬?·@R@Y@─j@ллллеЭ┬>лллл╘{Ф╞+d@Mash InллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллЮ┘@юb@@юR@─q@┤J⌠╕X)J Brew Pot (15 Gal) and Igloo/Gott Cooler (10 Gal)
<Y@@