я. New FolderяяMG╪J@5@Q@Q@Q@A@ ≥≥≥≥≥@-─S@Belgian Redheadntry Blonde┼@N@Joe SNbX9╢П?)\▐бУ(П?─A@@J@= вёp╫▒@└@LнДLнД├@П?$@TюY@ ю$юьFЧПFЧ. New Folder мм╨ 5J▄⌠effffffJ@@N@ffffff'@^@Y@Ь?°╤d`@q= вё░S@Colorado Malting 2-Row Pale Malt ╬h>h>*└╟d└╪eЗП≤e╫e╒,≥eь╪e<h≥e┘Colorado Malting> >>╓≥e≤╓e@Л°eP╫eB(²e\╫eDd²e▌X>X>L ░ь>ь>USl∙e▄╫eN`╤dЭ╪eP ╨d╓╫eR■╬d≈>>C ≥░>░>T╛▒eт╫eV$▓eЮ╫e2-row pale malt from Colorado Malting, Alamosa CO. Derived from Coors barley stock.d╪÷eИ─>─>1 К>>nЬ÷e▄╓ep4═ep╬erp═e|╬etТзeР8>8>( Т╦>╦>v≤e╛╬e~<≤e╫e─x≤eд╬e┌╢≤eШП>П> Щ@@©eT@╟?0@<>(>▌P╥dл╪e░▄╥dH©e▓0шeT©e■ ⌡efТ■eh©eмм┬Ш>ллллffffffJ@@N@+@I@T@ffffff@лллл0@@S@Munich Malt - 10LлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSmanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMalty-sweet flavor characteristic and adds a slight orange color to the beer. Does not contribute signficantly to body or head retention. Use for: Bock, Porter, Marzen, Oktoberfest beersot contribute signficantly to body or head retention -- Useл$@@$@╢?0@<Amber Liquid Extractллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@-@@`@N@ ≥≥≥≥≥@лллл0@─U@White Wheat MaltллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWhite wheat gives a malty flavor not available from raw wheat. Used in Weiss, Wit and White beersллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333@@$@╢?0@<Wheat Liquid Extractлллллл╙W>ллллD@N@ллллЭ?Tettnangлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллмллллл@ @GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: German ales, lagers and wheat beer Aroma: Noble, mild, fine, slightly spicy Substitutes: Saaz, Spalt Examples: Sam Adams Octoberfest, Anderson Valley ESBлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@38╠Bf6@П?П?ллллWWкХЛ>

FugglAids in clearing yeast and chill haze. Easy to use tablet form.b>Inventory: 0.00 oz
Quantity: 2.00 oz

Notes
Used For: General purpose bittering/aroma for English Ales, Dark Lagers
Aroma: Mild, soft, grassy, floral.@: EaП?Clarity iamette
Examples: Samuel Smith's Pale Ale, Old Peculiar, Thomas Hardy's Ale

Isinglass (Liquid)
Isinglass (Liquid)
strong{ font-weight: bold; bCelestial Seasonings Lemon Zinger Tea: Hibiscus, rose hips, roasted chicory, orange peel, lemongrass, lemon peel, dried lemon. Provides lemon/floral flavors in light ales.ng="0" cellpadding="0">
Brew Type: All@gn="@Flavoring/2009
Style: English Barleywine Brewer: Joe Sлллл∙@─?@!@ffffff5@ffffffI@─7@Z@333333@Denver, ColoradoлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллDenver Metro Area -- suburbs may vary.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллппH ▌>Belgian Wit Aleen AleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWhite LabsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWLP400ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллS@юP@─R@Phenolic and tart. The original yeast used to produce Wit in Belgium. and apricot notes. Crisp and drinkable, with some sulfur production.y look.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgian Wit Hefeweizenfeweizen Weizen, HefeweizenStrong Aletters.rs and brown ale.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллu<·┌+Х@@вDК>П?@П?ллллнyЕLA333333@ffffff@оВSЦ╔⌡П?w╬÷/щП?TЦ╔⌡д П?h▒М|?5П?ffffff@@.@<@@@Light Hybrid BeerллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBlonde Aleich)ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBлллDry, light to medium body with light malty sweetness. Low to medium hop bitterness with minimal aroma. Slight fruit flavor. Light yellow to golden blonde color with no chill haze. Med to high carbonation.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAll malt, dry, crisp beer approximating a lager in overall character. Enjoying a resurgence at may microbreweries as an alternative to American style lagers..mian style.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGenerally all malt. Sometimes uses up to 25% wheat or sugar adjuncts. Low hop rate. American, light English or Kolsch yeast. Some have honey, spices or fruit added.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGoose Island Blonde Ale, Redhook Blonde, Sea Dog Windjammer Blonde, Catamount Gold, Hollywood Blonde, Pete's Wicked Summer BrewллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004лллллллв,RASingle Infusion, Light Body, Batch Spargeллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллd@T@P@мллллл@ g@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333с?└@R@Y@─j@ллллеЭ┬>ллллi⌠J;Эd@Mash Inллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллx@юb@@N@d@!B5JЪ_Note the batch size. This recipe has an extra gallon on it to make extra wort to be frozen for starters. Target 5.5 gal into fermenter. Per JAmil's calculator, this needs 205 ml of thin yeast slurry for adequate pitch rate. Hit mash at 150F,sparged to collect 8 gallons. Preboil OG 1030 at 80F, 1.032 at 60F Postboil: 1.042 at 80F, 1.044 at 60F ⌠ой Hмммм└@P@333333с?@@= вёp╫▒@2@P@┼@N@Joe's AG RigPot (6+gal) and Igloo/Gott Cooler (5 Gal)ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммPopular all grain setup. 5 Gallon Gott or Igloo cooler as mash tun with false bottom, and 7-9 gallon brewpot capable of boiling at least 6 gallons of wort. Primarily used for single infusion mashes.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммY@@мммм