я. New Folderяяe рJ<@<@Q@Q@Q@D@333333@-@S@Keith's Imperial IPA HBT Comp Winner┬@─V@Keith BrownMax the Brew Dog┴A`Еп"Я?ЧтxИ&1П?@O@╝GАz.░@Great Hop Flavor. ffffff┤@░@П?$@TюY@ ю$юЮ√ьь. New Folderмм÷JллллffffffJ@@N@333333$@─F@Y@Ь?лллл─l@─S@Pale Malt (2 Row) UKллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUnited KingdomлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBase malt for all English beer styles Lower diastatic power than American 2 Row Pale Maltллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@|О╫ВчШV@╢?0@Pale Liquid ExtractллллммpХIллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл @R@Cara-Pils/DextrineллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSignificantly increases foam/head retention and body of the beer. Also sold under the names "Dextrine" and "Cara-Foam"лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@н9Г°sн @╦?0@Zллллмм{ХIллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл @юR@Caramel/Crystal Malt - 10LtлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt.al Malt"лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл$@@н9Г°sн @цУ(\▐б╣?0@ZллллммpшФG Supplier: Potential: 1.027 SG
Origin: Germany Color: 3 SRM
Must Mash: Yes
Diastatic Power: 0.0 Lin
Dry Yield: 58.7 %9@ffffff@x inн9Г°sнЫ?╦?0@Caramel/Crystal Malt - 20Lлл⌠XJ> 2@─V@ colП?Simcoe Pelletior

High alpha bitterng hops with good aroma characteristics. Citrus aroma. Best for: IPAs Substitutes: N/A>

Alpha: 15.00 % Type: Both
Type: All Grain/td> Date: 3/30/2008

Batch Size: 11.00 gal

Brewer: Kei,@ <@П?ллдя■IллллD@N@ллллТ?Centennial Leafalллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл$@@USлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: General purpose bittering, aroma in American ales and Wheats Aroma: Floral, citrus aroma, spicy, clean bittering flavor Substitutes: Galena, Eroica, Nugget, Bullion Examples: Sierra Nevada Celebration Ale, Sierra Nevada Bigfootлллллллллллллллл,@@П?лллллл⌡я■IллллI@N@ллллП?Cascade Leafdeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@USлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse For: American ales and lagers Aroma: Strong spicy, floral, grapefriut character Substitutes: Centennial Examples: Sierra Nevade Pale Ale, Anchor Liberty Ale A hops with Northern Brewers Heritageллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл,@@П?лллллл╫шуG Joe's Irish Red Ale
Joe's Irish Re@╠ьf╞6@

Brewer's Golffffff@ffffff@U.S.ted Kingdom
Type: Bittering
Form: Pellet
AlphaGenetic mix of at least 8 hops including Elsasser, Brewers Gold, N Brewer, Bullion, Early Green, and others...released in 2000 Use for: Aroma Aroma: Excellent, hoppy Substitutes: N/As and heavy German lagers.
Aroma: Sharp bittering hop
Substitute@gK╨El@@П?

FugglAids in clearing yeast and chill haze. Easy to use tablet form.b>Inventory: 0.00 oz
Quantity: 2.00 oz

Notes
Used For: General purpose bittering/aroma for English Ales, Dark Lagers
Aroma: Mild, soft, grassy, floral.@: EaП?Clarity iamette
Examples: Samuel Smith's Pale Ale, Old Peculiar, Thomas Hardy's Ale

@ ≥≥≥≥≥У?П?ммммнu9_A ≥≥≥≥≥@ ≥≥≥≥≥@L7┴A`ЕП?333333Я?)\▐бУ(П?}?5^╨IП?@@D@@P@@.@India Pale Ale (IPA)лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAmerican IPAeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBлллSmooth, medium body with medium to high hop flavor. Hops may be citrusy, floral, resinous, piny or fruity. Low to med malt flavor. Med gold to reddish color. Clear. Med to Med-high carbonation.on.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAn American version of the English IPA style that uses American ingredients and has an American style to it. Intense hoppy, citrusy, floral - typical of American hops variety used.ip.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAmerican pale ale malt (well modified), American hops and yeast. Yeast may give a clean or slightly fruity palate. Often a single infusion mash is used. Water character may vary.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллStone IPA, Victory Hop Devil, Anderson Valley Hop Ottin', Anchor Liberty Ale, Sierra Nevada Celebration Ale, Harpoon IPA, Avery IPA, Founder's Centennial IPAллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004ллллллл╔AHSingle Infusion, Light Body, No Mash Outлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллo@R@T@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333с?≤@R@Y@─j@ллллеЭ┬>ллллe╗Э╪·.d@Mash Inлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл╦┘КQ8┐@юb@@юR@o@6АтI╖Brewed on Sunday 7/12/09 with Todd L. and Mike S. OG was 1.071 on 5.9 gallons. FG is 1.012 measured on 7/26/09. 8/2/09 Dry Hopped. 8/16/09 transfered to keg FG 1.016.⌠ *║G_HOS≤@T@333333с?╝GАz.░@"@X@┬@─V@My EquipmentSSORS=2OS=Windows_NTPath=C:\Program Files\Internet Explorer;;C:\WINDOWS\system32;:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\Wbem;C:\Program Files\Common Files\Roxio Shared\DLLShared\;C:\Program Files\Common Files\Roxio Shared\DLLShared\;C:\Program Files\Common Files\Roxio Shared\9.0\DLLShared\PATHEXT=.COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSHPY@@