я. New FolderяяЮГыQ,@Q@Q@Q@N@333333@-юR@Malted Milk Stout┬@N@TimyИ&1╛П?TЦ╔⌡д П?─A@@J@▓@┬@▐Вx▐Вx▀@П?$@TюY@ ю$ю┬<√ЮВ≤. New FolderммЙ╓б? Origin: Canada United Kingdomt">Supplier: GambrinusPotential: 1.037 SG
Color: 25 SRM
Must Mash: Yes Diastatic Power: 0.0 Lin
Dry Yield:@@left─Q@П?0@Pale Liquid ExtractммЩw>ллллffffffJ@@N@$@Ь?ллллмллллл,@─Q@Brown MaltллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUnited KingdomлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллImparts a dry, biscuit flavor. Used in nut brown ales, porters and some Belgian ales.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@P@@лллл$@П?0@Caramel/Crystal Malt - 60LммqWpA Supplier: No
Origin: Germany Color: 3 SRM
Must Mash: Yes
Potential: 1.027 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Dry Yield: 58.7 %u@@x in@П?0@мм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?ллллмллллл@─R@Caramel/Crystal Malt - 80LллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt.al Malt"ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллT@@@П?0@ллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff$@4@Ь?ллллмллллл@R@Caramel/Crystal Malt -120LллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt. Very Darkлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл^@@@П?0@ллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff*@$@Ь?ллллмллллл@─K@Roasted BarleyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллRoasted at high temperature to create a burnt, grainy, coffee like flavor. Imparts a red to deep brown color to beer, and very strong roasted flavor. Use 2-4% in Brown ales to add a nutty flavor, or 3-10% in Porters and Stouts for coffee flavor.ллллллллюr@@@П?0@лллллл%6Е>

Brewer's Golffffff@ffffff@U.S.ted Kingdom
Type: Bittering
Form: Pellet
AlphaGenetic mix of at least 8 hops including Elsasser, Brewers Gold, N Brewer, Bullion, Early Green, and others...released in 2000 Use for: Aroma Aroma: Excellent, hoppy Substitutes: N/As and heavy German lagers.
Aroma: Sharp bittering hop
Substitute@Иуxn╪ю3@П?П? American Alet AleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWyeast Labsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл1056лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллюR@N@R@Soft, smooth, clean finish. Very well balanced. Very versitile -- works well with many ale styles.hill haze.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAmerican Pale Ale, Scottish Ale, Porters, Sweet Stout, Barley Wine, Altллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллu<·┌+Х@вDК>П?@П?нЗ╩XA@333333@yИ&1╛П?L7┴A`ЕП?)\▐бУ(П?▒М|?5^П?@@9@D@>@─F@StoutллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSweet Stoutrish)лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл BлллMedium to full body. Malty sweet caramel flavor. Low hop aroma and flavor. Black opaque color. Some diacytl. Moderate carbonation.or will dominate. Complex fruity flavor. Black opaque color.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллEnglish Stout often called milk or sweet stout. Sweeter than its Irish cousin, possessing a caramel or chocolate rather than roast barley flavor. Flavor derived from milk sugar (lactose) and chocolate malt. Usually low in alcohol content.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллEnglish malt. Black patent, Crystal and chocolate malts. Maize of Treacle possible adjuncts. Unfermentable milk sugar (lactose) adds sweetness - often called "milk stout". English ale hops and yeast. Lower bitterness than dry stouts.лллллллллллллллллллллSamuel Adams Cream Stout, Mackeson XXX Stout, Left Hand Milk Stout, Watney's Cream StoutлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004лллллллЭ≈wH2 Stage infusionЪЪЪЪЪЪa@R@ ≥≥≥≥≥@e@╦┘КQ╦╬?└@R@Y@─j@╠мыQdZV9e@sac restЪЪЪпrcЮ2ZJь|@юc@@N@ЪЪЪЪЪЪa@VныQУ|0■.f@Mash outЪЪЪпrcЮ2ZJ╔&▌@@e@@.@|@ЪЪЪЪЪЪa@мY!QH28oz/1lb 10.1oz carnation malted milk powder added at last 5min of boil.⌠Э≈wHUTER└@╦┘КQ╦╬?▓@"@┬@N@My Equipmentand Settings\TimLOGONSERVER=\\TERMINATORNUMBER_OF_PROCESSORS=2OS=Windows_NTPathC:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel;C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\Wbem;C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\PATHEXT=.COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSHPROCEY@@