я. New Folderяя⌠п8G@@Q@Q@Q@N@333333@-─P@Nierra Sevada (SNPA Clone)■@N@KalvinEddie╦┘КQ╦П?)\▐бУ(П?I@@J@%╢≈п^B≤@└@Аz╝GА├@П?$@TюY@ ю$ю╦╘Хп╘Х. New Folder ммR┬Ш>ллллffffffJ@@N@ ≥≥≥≥≥(@─a@Y@Ь?ллллp@юS@Pale Malt (2 Row) USллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSricanлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBase malt for all beer stylesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@вP^Cy U@П?0@Pale Liquid Extractллллмм┴Ш>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл0@R@Cara-Pils/DextrineллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSignificantly increases foam/head retention and body of the beer. Also sold under the names "Dextrine" and "Cara-Foam"лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@вP^Cy @П?0@ллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл0@─R@Caramel/Crystal Malt - 60LллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt.al Malt"ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллN@@вP^Cy @П?0@ллллммФ╓б? Supplier: Potential: 1.027 SG
Origin: Germany Color: 3 SRM
Must Mash: Yes
Diastatic Power: 0.0 Lin
Dry Yield: 58.7 %9@ffffff@x inвP^Cy @П?0@Caramel/Crystal Malt - 20Lлл╙W>лллл.@N@ллллЬ?Pearleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333@@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: General purpose bittering for US and German ales, lagers Aroma: slightly spicy, pleasant aroma, minty Substitutes: Chinook, Galena, Northern Brewer Examples: Sierra Nevada Pale Ale, Pale Bockлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@"я|й┴⌠6@П?П?лллллл╙W>ллллI@.@ллллП?Cascadeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@USлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse For: American ales and lagers Aroma: Strong spicy, floral, grapefriut character Substitutes: Centennial Examples: Sierra Nevade Pale Ale, Anchor Liberty Ale A hops with Northern Brewers Heritageллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ d©ы @П?П?лллллл╙W>ллллI@@ллллП?Cascadeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@USлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse For: American ales and lagers Aroma: Strong spicy, floral, grapefriut character Substitutes: Centennial Examples: Sierra Nevade Pale Ale, Anchor Liberty Ale A hops with Northern Brewers Heritageллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@G╟©7c@П?П?лллллл╙W>ллллI@ллллП?Cascadeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@USлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse For: American ales and lagers Aroma: Strong spicy, floral, grapefriut character Substitutes: Centennial Examples: Sierra Nevade Pale Ale, Anchor Liberty Ale A hops with Northern Brewers Heritageллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@П?П?ллллппЕгуESafAle American AleN@ffffff'@^@Y@Ь?лллл─S@Pale Liquid ExtractлллллллллллллллллллллллDCL YeastлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUS-56лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл─Q@@P@@R@лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUnhopped pale liquid extract. Use as a base malt for any ale or lager.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @@П?0@"г√j Ш?╞гуEП?@П?"lefн╨ЭMAffffff@ffffff@╦┘КQ╦П?Ж(\▐бУП?)\▐бУ(П?= вёp=П?@@>@I@@,@American Ale AleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAmerican Pale Aleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл AлллMedium body, less caramel than English Pale. Medium to high hop rate with corresponding aroma. Pale golden to deep amber in color. May have some fruity esters. No diacetyl. Moderate to high carbonation.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллLighter in color than English Pale Ale, and distinguished by the use of American hops, which have higher bitterness and aroma than English counterparts.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAmerican 2-row Pale Malt. Crystal malt. American hops. Dry hopping for aroma. American ale yeast. Low carbonate water. Small portion of specialty grains.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSierra Nevada Pale Ale, Stone Pale Ale, Red Hook Ale, Harpoon Ale, Full Sail Pale Ale, Pyramid Pale Ale, Deschutes Mirror PondлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004лллллллр,RASingle Infusion, Full Body, Batch Spargeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллs@R@b@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333с?■@R@─V@ллллеЭ┬>лллл{(ТYd@Mash Inлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл°°°°°°▄@ c@N@s@Й$FСI ended up adding 1lb of DME because I knew my post boil would be nearer 11.5 gallons. THis put my OG pretty much right on at 1.044. Smells great. This was a perfect match. Change nothing except for the DME. Compensate with additional 2-Row.⌠Ы╬╚Aмммм■@b@333333с?@@%╢≈п^B≤@$@P@■@N@Brew Pot (12.5 gal) and Igloo Cooler (10 Gal)0 Gal)al)ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм12.5 gallon Turkey Fryer with 10 Gal. Igloo Mash TunTun gallon water cooler as mash tun for single infusion mashes and a 15 gallon brew pot for full size boil of the 12+ gallons of wort.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммY@@мммм