я. New FolderяяP фK@@Q@Q@Q@N@333333@-@P@Kiwit─@N@Justin Stewart Talbot)\▐бУ(П?╝GАzП?@J@╝GАz└@√@НБ.НБ.≥@П?$@TюY@ ю$ю─,l≤,l. New Folder мм.┘╪A
Origin: Germany ermany: 3 SRM
Supplier: Hoepfner Malz Drр(Я3JЭ<@╢?E(bё1@ Liquid Extractмм+ ╧AллллffffffJ@@N@ffffff'@@U@Y@Ь?ллллtу╫C╒┼P@T@Pale Ale Malt 2-Row (Briess)riess)s)лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBriessлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSricaллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллFlavor:Malty Color Golden Hues Can be used as a base malt. More pronounced malty flavor than 2-Row Brewers Malt. Use with 2-Row Brewers Malt for rich malt flavor and additional color.ot contribute signficantly to body or head retention -- Useл @@╡░┘,dA@╢?0@g Amber Liquid (Briess)ллллмм8 ╧AллллffffffJ@@N@-@ b@Y@П?лллл╧▒╧▒K@@U@Wheat - White Malt (Briess)iess)))лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBriessлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSricaллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллFLAVOR: Creamy, Sweet, Malty, Wheat, Floury Imparts malty flavor not obtainable from raw wheat. Use with rice hulls to improve lautering and help prevent stuck mash. White Wheat Malt contributes to foam production and foam stability.tion -- Useлffffff@@р(Я3JЭ<@╢?0@t Bavarian (Briess)ss)ллллммY┬Ш>ллллffffffJ@@N@*@юb@Y@Ь?лллл╧▒╧▒@S@Pale Malt (6 Row) USллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBase malt for all beer stylesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@р(Я3JЭ @╢?0@Pale Liquid Extractллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@0@D@Ь?лллл╧▒╧▒@юS@Wheat, TorrifiedллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUnmodified wheat that has been "popped" to open the kernels Used primarily in place of raw wheat when making Belgian White and Wit Faster conversion and higher yield than raw wheat Protein rest recommended when mashingлллллллллллллллллллллллллллллллллл333333Ш?"@р(Я3JЭ @╢?0@Wheat Liquid Extractлллллл╙W>ллллD@N@лллл]FК╚\И?Tettnangллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: German ales, lagers and wheat beer Aroma: Noble, mild, fine, slightly spicy Substitutes: Saaz, Spalt Examples: Sam Adams Octoberfest, Anderson Valley ESBлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@CэпЫЯЕ.@П?П?лллллл╙W>ллллD@$@лллл]FК╚\И?Williametteлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @USлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: Finishing American and British Ales Aroma: Mild, grassy, floral, slightly spicy Substitutes: Fuggles, E.K. Goldings Examples: Sierra Nevada Porter, Ballard Bitter ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@e5╬zb@П?П?ллллWW╙W>лллл─@Coriander SeedллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed in Belgian Wit, Whites, and Holiday ales. Very good when used in light wheat ales. Often used with Bitter Orange Peel.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл$@лллл ≥≥≥≥≥ы?Belgian Witллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллп?Х?WWкХЛ>

FugglAids in clearing yeast and chill haze. Easy to use tablet form.b>Inventory: 0.00 oz
Quantity: 2.00 oz

Notes
Used For: General purpose bittering/aroma for English Ales, Dark Lagers
Aroma: Mild, soft, grassy, floral.@: Ea ≥≥≥≥≥ы?Clarity iamette
Examples: Samuel Smith's Pale Ale, Old Peculiar, Thomas Hardy's Ale

Forbidden FruiterлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWyeast Labsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл3463лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллюR@─O@S@Phenolic profile with subdued fruitiness. Available seasonally.nd banana flavor. Best when fermented at around 68 deg F.e with time.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgian Wit, Grand Cru Dortmond/Export, Marzen/Oktoberfest, Dunkelrzenлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллu<·┌+Х@@вDК> ≥≥≥≥≥И?@П?нWдG333333@333333@NbX9╢П?╒E╤СЩтП?TЦ╔⌡д П?ЧтxИ&1П?@@$@4@@@Belgian and French AleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWitbierWitbierлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAлллThe presence, character °ree of spicing &lactic sourness varies.Overly spiced &/or sour beers are not good examples.Coriander of certain origins might give an inappropriate ham or celery character.The beer tends to be fragile and does not age well, so younger, fresher, properly handled examples are most desirable.Most examples seem to be approximately 5% ABV to beлhttp://www.bjcp.org/2008styles/style16.html#1a A refreshing, elegant, tasty, moderate-strength wheat-based ale. A 400-year-old beer style that died out in the 1950s; it was later revived by Pierre Celis at Hoegaarden, and has grown steadily in popularity over time ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл50% unmalted wheat&50% pale barley malt (pils).up to 5-10% raw oats may be used.Spices of freshly-ground coriander&CuraГao/sweet orange peel complement sweet aroma &are characteristic.Other spices are less prominent.Ale yeast w mild, spicy flavorsvery cлHoegaarden Wit,St. Bernardus Blanche,Celis White,Vuuve 5,Brugs Tarwebier(Blanche de Bruges),Wittekerke,Allagash White,Blanche de Bruxelles,Ommegang Witte,Avery White Rascal,Unibroue Blanche de Chambly,Sterkens White Ale,Bell▓s Winter White Ale, +++ry WhлBJCP 2008ллллллл1щф>Single Infusion, Light BodyBeerdyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллзБ`AIгg@R@q@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл╦┘КQ╦╬?▐@R@Y@─j@ллллеЭ┬>лллл╘{Ф╞+d@Mash Inлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл░╧▒╧}@юb@@N@зБ`AIгg@вЭ┬>ллллЫ /#i@Mash OutлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллI┌M4тs@e@@$@░╧▒╧}@зБ`AIгg@lUцKЪ▀Brew like a normal extract recipe. Add the kiwi at flameout. Stir wort and let kiwi steep for 20 minutes before chilling. Chill wort to pitching temp. Transfer wort and fruit into the fermentor, and pitch. It says to give it 15-20 days in the primary. When the kiwi's rise to the top and are almost white in color that will signify that they have been successfully stripped of flavor and sugar. ⌠°ХmK▐@q@╦┘КQ╦╬? ≥≥≥≥≥9@╝GАz└@@P@─@N@Twent-ETwent-E2Y@@