я. New FolderяяисmG@@Q@Q@Q@H@ ≥≥≥≥≥@-─Q@Scotty Doesn't Knows It's Light├@N@jezter6e▐бУ(\▐П?╬÷/щ$П?─A@@J@q= вёp█@└@Л%╢≈п^┴@П?$@TюY@ ю$юЬ(⌠Y⌠. New FolderммK\йEллллffffffJ@@N@333333$@─F@Y@Ь?ллллZ@─S@Pale Malt (2 Row) UKллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUnited KingdomлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBase malt for all English beer styles Lower diastatic power than American 2 Row Pale Maltллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@Ьч{О╫ВT@П?0@Pale Liquid Extractллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл0@юR@Caramel/Crystal Malt - 20LлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt.al Malt"лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл4@@н9Г°sн)@П?0@ллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff*@$@Ь?лллл@─K@Black (Patent) MaltлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллDark color and dry roasted flavor characteristic of Stouts and Porters Use for: Coloring in small amounts, or flavoring of Stouts and Porters in larger amounts.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@@н9Г°sн @П?0@лллллл╙W>лллл─A@N@ллллп?Goldings, East Kentлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @United KingdomлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed For: General purpose hops for bittering/finishing all British Ales Aroma: Floral, aromatic, earthy, slightly sweet spicy flavor Substitutes: Fuggles, BC Goldings Examples: Bass Pale Ale, Fullers ESB, Samual Smith's Pale Ale лллллллллллллллллллллл@│Сp≥g@П?П?лллллл╙W>лллл─A@>@ллллп?Goldings, East Kentлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @United KingdomлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed For: General purpose hops for bittering/finishing all British Ales Aroma: Floral, aromatic, earthy, slightly sweet spicy flavor Substitutes: Fuggles, BC Goldings Examples: Bass Pale Ale, Fullers ESB, Samual Smith's Pale Ale лллллллллллллллллллллл@y·:Lrс @П?П?лллллл╙W>лллл─A@$@ллллЮ?Goldings, East Kentлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @United KingdomлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed For: General purpose hops for bittering/finishing all British Ales Aroma: Floral, aromatic, earthy, slightly sweet spicy flavor Substitutes: Fuggles, BC Goldings Examples: Bass Pale Ale, Fullers ESB, Samual Smith's Pale Ale лллллллллллллллллллллл@÷╝ ╣q$ @П?П?ллллппH ▌>Edinburgh AleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWhite LabsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWLP028лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл R@@P@─Q@Malty strong ale yeast. Reproduces complex, malty, flavorful schottish ales. Hop character comes through well.ntributes to malty taste.rs. les.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллStrong Scottish style ales, ESB, Irish Redsorter, Stout and Bitters.rs and brown ale.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл1X6Д▄ОР?вDК>П?@П?ллллнfВMAЬ?ffffff@{╝GАzП?▐бУ(\▐П?)\▐бУ(П?h▒М|?5П?@ ≥≥≥≥≥ @"@1@"@1@Scottish and Irish AleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллScottish Light 60/-60/-)лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл AлллMedium soft chewy body. Lower attenuation tha English beers. Black or brown in color. Low hop flavor, bitterness and aroma. Caramel or toasted flavor. Low esters, fruitiness and diacytl. Bottled version has higher carbonation.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллLight bodied, slightly dark Scottish ale. Color comes from small amount of roast barley. Low original gravity due to Scottish tax on beer -- i.e. 60 shilling version. Fermented at low temperature for more body.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллEnglish or Scottish pale malt. Small amount of roast barley or chocolate. English hops. Scottish Ale yeast. ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллCaledonian 60/-, Belhaven 60/-, Maclay 60/- LightллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004лллллллв,RASingle Infusion, Light Body, Batch Spargeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл_@R@b@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333с?■@R@─V@ллллеЭ┬>лллл╘{Ф╞+d@Mash Inлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл`s@юb@@юR@_@HOгF⌠Ы╬╚Aмммм■@b@333333с?@@q= вёp█@(@X@├@N@Brew Pot (12.5 gal) and Igloo Cooler (10 Gal)0 Gal)al)ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм12.5 gallon Turkey Fryer with 10 Gal. Igloo Mash TunTun gallon water cooler as mash tun for single infusion mashes and a 15 gallon brew pot for full size boil of the 12+ gallons of wort.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммY@@мммм