я. New FolderяяvyG,@@─P@─P@Q@N@333333@-29Q@AltBier├@N@M BeyerleA DykeL7┴A`ЕП?h▒М|?5П?─A@@─P@q= вёp█@└@\▐бУ(\┴@-╡²О╖П?$@TюY@ ю$ю╟┤⌠х┤⌠. New Folder мм ┬Ш>ллллffffffJ@@N@'@R@T@млллллТ?ллллT@T@Munich MaltлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMalty-sweet flavor characteristic and adds a reddish amber color to the beer. Does not contribute signficantly to body or head retention. Use for: Bock, Porter, Marzen, Oktoberfest beersot contribute signficantly to body or head retention -- Useл"@@о ┬╣F@П?0@Amber Liquid Extractллллммe┬Ш>ллллffffffJ@@N@&@─[@Y@Ь?ллллT@@T@Pilsner (2 Row) GerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGerman base for Pilsners and Bohemian Lagersллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@о ┬╣F@П?0@Pilsner Liquid Extractллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл0@─R@Caramel/Crystal Malt - 80LлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt.al Malt"ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллT@@>>═В╝!@П?0@ллллмм╤┬Ш>ллллffffffJ@@N@)@юW@N@Ь?лллл вёp= @U@Wheat Malt, GerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMalted wheat base for use in all wheat stylesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@╒Y\8уvЫ?П?0@Wheat Liquid ExtractллллммqWpA Supplier: No
Origin: Germany Color: 3 SRM
Must Mash: Yes
Potential: 1.027 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Dry Yield: 58.7 %u@@x in╪@&е dР?П?0@лл╙W>ллллI@N@ллллП?Hallertauerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed for: German Ales, German/US/Canadian Lagers, Wheat Beers Aroma: Pleaseant, mild spicy flavor, clean, neutral flavor Substitutes: Crytsal, Liberty, Hallertauer Mittenfruehлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@Ы╨©Ий+@П?П?лллллл╙W>ллллI@─F@ллллП?Hallertauerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed for: German Ales, German/US/Canadian Lagers, Wheat Beers Aroma: Pleaseant, mild spicy flavor, clean, neutral flavor Substitutes: Crytsal, Liberty, Hallertauer Mittenfruehлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@Tе⌠пU┐)@П?П?лллллл╙W>ллллI@.@ллллЮ?Spalterлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: Traditional German bittering and aroma hops, Altbiers, Lagers Aroma: Mild, pleasant, slight spice Substitute: Saaz, Tettnang Examples: Dusseldorf Altbiersллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@СFЛAE"@П?П?лллллл╙W>ллллI@@ллллЮ?Spalterлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: Traditional German bittering and aroma hops, Altbiers, Lagers Aroma: Mild, pleasant, slight spice Substitute: Saaz, Tettnang Examples: Dusseldorf Altbiersллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@┘:ж[dС?П?П?ллллппH ▌>German Ale/KolschллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWhite LabsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWLP029ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллюR@@P@@Q@Great for light beers. Accentuates hop flavors. Slight sulfer flavor will fade with age and leave a clean, lager like ale. malty taste.rs. les.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллKolsch, Altbiers, Pale Ales, Blonde and Honey Ales Stout and Bitters.rs and brown ale.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл1X6Д▄ОР?вDК>П?@П?ллллнJНMAмллллл@мллллл@#шЫ~j╪П?w╬÷/щП?)\▐бУ(П?= вёp=П?@мллллл@─A@I@*@1@Amber Hybrid BeerллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллDusseldorf AltbierлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллCлллLight to medium body. Dry, clean and bittersweet. Low hop flavor and aroma. Medium bitterness. Some fruitiness. Medium to high maltiness. Color is bronze to brown. Low diacetyl. Moderate-high carbonation.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAltbier or "old beer" from the city of Dusseldorf. Uses a top fermenting ale yeast at ale temperature, but then is cold-aged. "Old" method before lagers became popular.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGerman Munich malt with small amounts of crystal, chocolate or black malt. Occasionally some wheat. Spalt hops or other noble German hop. High attenuation ale yeast, but cold aged.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSchumacher, Im Fuchshen, Zum Schlussel, Diebels Alt, Frankenheim Alt, Widmer Ur-AltллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004лллллллэ,RASingle Infusion, Medium Body, Batch Spargeллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл┘КQ╦·f@R@b@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333с?■@R@─V@ллллеЭ┬>лллле╠∙uV╬d@Mash InллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллgffffF|@@c@@N@┘КQ╦·f@╨ └E⌠╕Д┼Eмммм■@b@333333с?@@q= вёp█@(@X@├@N@Brew Pot (12.5 gal) and Igloo Cooler (10 Gal)0 Gal)al)ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм12.5 gallon Turkey Fryer with 10 Gal. Igloo Mash TunTun gallon water cooler as mash tun for single infusion mashes and a 15 gallon brew pot for full size boil of the 12+ gallons of wort.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммY@@мммм