я. New FolderяяЧ≥хF,@@Q@─F@Q@N@333333@-29Q@AltBier #2├@N@M BeyerleA Dykew╬÷/щП?h▒М|?5П?─A@@─P@зd⌠M6╧▐@└@\▐бУ(\┴@-╡²О╖П?$@TюY@ ю$юх©⌠Ю©⌠. New Folder ммe┬Ш>ллллffffffJ@@N@&@─[@Y@Ь?ллллX@@T@Pilsner (2 Row) GerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGerman base for Pilsners and Bohemian Lagersллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@&W⌠+┬I@П?0@Pilsner Liquid Extractллллмм ┬Ш>ллллffffffJ@@N@'@R@T@млллллТ?лллл@@T@Munich MaltлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMalty-sweet flavor characteristic and adds a reddish amber color to the beer. Does not contribute signficantly to body or head retention. Use for: Bock, Porter, Marzen, Oktoberfest beersot contribute signficantly to body or head retention -- Useл"@@дД br1@П?0@Amber Liquid Extractллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@&@I@─V@Ь?лллл@@─S@Vienna Malt GerллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллKiln dried malt darker than Pale Malt, but not as dark as Munich Malt Imparts a golden to orange color to the beer.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @@дД br1@П?0@Pale Liquid Extractллллмм┌┼Ш>ллллffffffJ@@N@$@Ь?лллл(@мллллЛQ@Caramunich MaltлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgiumллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллCaramel, copper colored malt. Used in Belgian ales and German bocks.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллN@@лллл&W⌠+┬@П?0@мм{┼Ш>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл @R@Carafoam/DextrineллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSignificantly increases foam/head retention and body of the beer. Also sold under the names "Dextrine" and "Cara-Pils (TM)"ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@дД br@П?0@ллллммqWpA Supplier: No
Origin: Germany Color: 3 SRM
Must Mash: Yes
Potential: 1.027 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Dry Yield: 58.7 %u@@x inдД br@П?0@мм╤┬Ш>ллллffffffJ@@N@)@юW@N@Ь?лллл@U@Wheat Malt, GerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMalted wheat base for use in all wheat stylesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@дД br@П?0@Wheat Liquid Extractлллллл╙W>ллллI@N@лллл@Hallertauerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл ≥≥≥≥≥ @@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed for: German Ales, German/US/Canadian Lagers, Wheat Beers Aroma: Pleaseant, mild spicy flavor, clean, neutral flavor Substitutes: Crytsal, Liberty, Hallertauer Mittenfruehлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@╘N┬[⌠6@П?П?лллллл╙W>ллллI@9@ллллЮ?Spalterлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: Traditional German bittering and aroma hops, Altbiers, Lagers Aroma: Mild, pleasant, slight spice Substitute: Saaz, Tettnang Examples: Dusseldorf Altbiersллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@╝d·Pd*@П?П?лллллл<\йEллллD@$@ллллП?Tettnangллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл ≥≥≥≥≥ @ @GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: German ales, lagers and wheat beer Aroma: Noble, mild, fine, slightly spicy Substitutes: Saaz, Spalt Examples: Sam Adams Octoberfest, Anderson Valley ESBлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@▓S,⌠ @П?П?ллллллDv|EллллI@─F@ллллЮ?Hallertauerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed for: German Ales, German/US/Canadian Lagers, Wheat Beers Aroma: Pleaseant, mild spicy flavor, clean, neutral flavor Substitutes: Crytsal, Liberty, Hallertauer Mittenfruehлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@б╔╜│х0@П?П?лллллл╙W>ллллI@@ллллЮ?Spalterлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: Traditional German bittering and aroma hops, Altbiers, Lagers Aroma: Mild, pleasant, slight spice Substitute: Saaz, Tettnang Examples: Dusseldorf Altbiersллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@t⌡Йу⌡╟С?П?П?ллллппH ▌>Kolsch YeasteIeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWyeast Labsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл2565лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллюR@L@P@Very malty flavor with mix of lager and ale character. Crisp, clean finish. ales and bitters.ester.ll haze.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллKolsch, European AlesPale Ales, Porters, Stoutss.t, Bavarian Alesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллu<·┌+Х@вDК>П?@П?нJНMAмллллл@мллллл@#шЫ~j╪П?w╬÷/щП?)\▐бУ(П?= вёp=П?@мллллл@─A@I@*@1@Amber Hybrid BeerллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллDusseldorf AltbierлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллCлллLight to medium body. Dry, clean and bittersweet. Low hop flavor and aroma. Medium bitterness. Some fruitiness. Medium to high maltiness. Color is bronze to brown. Low diacetyl. Moderate-high carbonation.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAltbier or "old beer" from the city of Dusseldorf. Uses a top fermenting ale yeast at ale temperature, but then is cold-aged. "Old" method before lagers became popular.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGerman Munich malt with small amounts of crystal, chocolate or black malt. Occasionally some wheat. Spalt hops or other noble German hop. High attenuation ale yeast, but cold aged.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSchumacher, Im Fuchshen, Zum Schlussel, Diebels Alt, Frankenheim Alt, Widmer Ur-AltллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004лллллллэ,RASingle Infusion, Medium Body, Batch Spargeллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл─g@R@b@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333с?■@R@─V@ллллеЭ┬>лллле╠∙uV╬d@Mash Inлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл`}@@c@@N@─g@╙П░F⌠gTlFмммм■@b@333333с?@@зd⌠M6╧▐@(@d@├@N@Brew Pot (12.5 gal) and Igloo Cooler (10 Gal)0 Gal)al)ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм12.5 gallon Turkey Fryer with 10 Gal. Igloo Mash TunTun gallon water cooler as mash tun for single infusion mashes and a 15 gallon brew pot for full size boil of the 12+ gallons of wort.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммY@@мммм