я. New FolderяяUюiG@C@@Q@I@A@A@ffffff@-T@Red Headed Step Child ├@N@SuperiorBrew7┴A`ЕпП?сMbX9П?@A@╚╙╙╙╙ ┼@┘@Аz╝GА├@-╡²О╖П?$@TюY@ ю$ю`sгпЫи. New Folder ммR┬Ш>ллллffffffJ@@N@ ≥≥≥≥≥(@─a@Y@Ь?ллллa@юS@Pale Malt (2 Row) USллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSricanлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBase malt for all beer stylesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@ЙhС>ееU@╢?0@<Pale Liquid Extractллллмм`┬Ш>ллллffffffJ@@N@%@@Z@Y@Ь?лллл(@юS@Pilsner (2 Row) BelлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgiumллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgian base malt for Continental lagersллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@√ а:з╪@╢?0@<Pilsner Liquid Extractллллмм⌡┬Ш>ллллffffffJ@@N@%@@$@Ь?лллл@R@Special RoastлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSgianллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for English ales, nut brown ales and porters. Adds a toasted, biscuit like flavor and aroma as a substitute for toasted malt.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллI@@dжяФ}@╢?0@<Caramel/Crystal Malt - 60Lллллммь┤Ш>ллллffffffJ@@N@%@@$@Ь?лллл╓p= вё@юS@Biscuit MaltллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgianллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for English ales, brown ales and porters. Adds a biscuit like flavor and aroma. Can be used as a substitute for toasted malt.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл7@@ а:з╪OУ?╢?0@<Caramel/Crystal Malt - 20Lллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@%@$@Ь?лллл╓p= вё@@R@Chocolate MaltллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUnited KingdomлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллDark malt that gives a rich red or brown color and nutty flavor. Use for: Brown ales, porters, some stouts Maintains some malty flavor, not as dark as roasted malt.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл |@@ а:з╪OУ?╢?0@<лллллл╙W>лллл─A@N@ллллП?Goldings, East Kentлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @United KingdomлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed For: General purpose hops for bittering/finishing all British Ales Aroma: Floral, aromatic, earthy, slightly sweet spicy flavor Substitutes: Fuggles, BC Goldings Examples: Bass Pale Ale, Fullers ESB, Samual Smith's Pale Ale лллллллллллллллллллллл@ё~ibe≥0@П?П?лллллл8+)GллллD@ллллП?Williametteлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @USлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: Finishing American and British Ales Aroma: Mild, grassy, floral, slightly spicy Substitutes: Fuggles, E.K. Goldings Examples: Sierra Nevada Porter, Ballard Bitter ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ ≥≥≥≥≥Щ?П?ллллWWЧiGPumpkin Cream Ale
Brew Type: All Grain Date: 10/07/2007
Style: Cream Ale$@ft">≤≥≥≥≥≥╧?> Rich Hansen
Batch Size: 5.25 gal Assistant Brewer: American Ale IIleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWyeast Labsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл1272ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл─R@N@R@Clean, tart, nutty flavor. More fruity than Wyeast American Ale yeast.ofile. Slightly fruity ester.ll haze.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAll American Ales, Brown Ales, Barley Wine, Porters.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллu<·┌+Х@вDК>П?@П?нЗMAмллллл@мллллл@NbX9╢П?Ж(\▐бУП?)\▐бУ(П?сMbX9П?@@1@<@"@2@Scottish and Irish AleIrish Red Ale DMedium light to medium body. Low to moderate malt aroma. May have slight roasted grain flavor. Low hop aroma. No hop flavor. Amber to deep-reddish color. Clean finish. No esters.~M2AMy MashEasy drinking ale with a reddish hue. Clean flavor with a caramel malt flavor and a hint of roasted grain. Smooth with moderate carbonation.English malt with a touch of roasted barley to provide red color and dry roasted flavor. English hops and yeast. May contain rice, corn, sugar adjuncts, but should not be detectable. Occasionally lager yeast.Moling's Irish Red, Kilkenny Irish Beer, Beamish Red Ale, Caffrey's Irish Ale, Goose Island Kilgubbin Red Ale, Harpoon Hibernian Ale, Boulevard Irish Ale, Murphy's Irish Red.мммм└@P@333333с?@@АЧАЧ┤@"@@@BJCP 2004@Brew Pot (6+gal) and Igloo/Gott Cooler (5 Gal)ммммммммммммммммм5щф>Single Infusion, Medium BodyBeeryлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл├КQ╦┘c@R@n@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333с?└@R@Y@─j@ллллеЭ┬>ллллB≈╣Н~xf@Mash Inллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллhfffffx@@c@@N@├КQ╦┘c@вЭ┬>лллл^⌠ОЗЪ!i@Mash Outллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл┬ынВSk@e@@$@hfffffx@├КQ╦┘c@6╠,Gf950ml Starter Pre-boil 1.040 Post-boil 1.051 166 Mash in final -6 200 Mash out -6 168 Sparge -3⌠-TпFC:\W└@n@333333с?╚╙╙╙╙ ┼@(@├@N@My EquipmentR=\\WINSERVER2K3NUMBER_OF_PROCESSORS=2OS=Windows_NTPath=C:\Program Files\ATI Tecnologies\ATI Control Panel;C:\Program Files\Internet Explorer;;D:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\;C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\Wbem;C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel;D:\Program Files\Symantec\pcAnywhere\;C:\ProY@@