я. New FolderяяhSG,@@Q@Q@Q@Q@ ≥≥≥≥≥@-─Q@Honey Wheatffffff└@─V@Damn Your Eyes! Brewing Co.7┴A`ЕпП?h▒М|?5П?─A@@─Q@ИXй$ь▀@├@вёp= в█@П?$@TюY@ ю$ю─Ф]─^. New Folder мм█JGллллffffffJ@@N@ffffff'@@U@Y@Ь?лллл\@T@Pale Ale Malt 2-Row (Briess)riess)s)лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBriessлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSricaллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллFlavor:Malty Color Golden Hues Can be used as a base malt. More pronounced malty flavor than 2-Row Brewers Malt. Use with 2-Row Brewers Malt for rich malt flavor and additional color.ot contribute signficantly to body or head retention -- Useл @@ЮИжЭ╟HQ@╢?0@g Amber Liquid (Briess)ллллмм┴Ш>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл0@R@Cara-Pils/DextrineллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSignificantly increases foam/head retention and body of the beer. Also sold under the names "Dextrine" and "Cara-Foam"лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@╥Ф┤Eйю#@╢?0@ZллллммФ╓б? Supplier: Potential: 1.027 SG
Origin: Germany Color: 3 SRM
Must Mash: Yes
Diastatic Power: 0.0 Lin
Dry Yield: 58.7 %9@ffffff@x in╥Ф┤Eйю#@╢?0@Caramel/Crystal Malt - 20Lмм5 ╧AллллffffffJ@@N@-@═d@Y@П?лллл0@@T@Wheat - Red Malt (Briess)(Briess)))лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBriessлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSricaллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллFLAVOR: Creamy, Sweet, Malty, Wheat, Floury Imparts malty flavor not obtainable from raw wheat. Use with rice hulls to improve lautering and help prevent stuck mash. White Wheat Malt contributes to foam production and foam stability.tion -- Useлffffff@@╥Ф┤Eйю#@╢?0@t Bavarian (Briess)ss)ллллммЕ!GллллffffffJ@@N@ffffff*@$@Ь?лллл@N@Chocolate MaltллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллDark malt that gives a rich red or brown color and nutty flavor. Use for: Brown ales, porters, some stouts Maintains some malty flavor, not as dark as roasted malt.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллЮu@@╥Ф┤EйюС?╢?0@Zлллллл}Ц!GллллE@─V@ллллП?Saazpsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @Czech RepublicлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: Pilsners and Bohemian style lagers Aroma: Delicate, mild, clean, somewhat floral -- Noble hops Substitute: Tettnanger, Lublin Examples: Pilsner Urquellлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл,@Ь?П?ллллллЧБ!Gлллл.@N@ллллЮ?Galenaлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл*@@USлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: General bittering hops for all beers Aroma: Strong, clean, balanced bittering Substitute: Eroica, Northern Brewer, Cluster, Chinook Examples: Catamount Porterллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@E≥ъ┌>э7@П?П?лллллл%Ц!GллллI@.@ллллП?Cascadeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@USлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse For: American ales and lagers Aroma: Strong spicy, floral, grapefriut character Substitutes: Centennial Examples: Sierra Nevade Pale Ale, Anchor Liberty Ale A hops with Northern Brewers Heritageллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@║┐░gC $@Ь?П?ллллWWfД!Gлллл└@Irish MossлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллFining agent that aids in the post-boil protein break. Reduces protein chill haze and improves beer clarity.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл.@ллллП?Clarityлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@п?п?WW▄Д!G Isinglass (Liquid)
Isinglass (Liquid)