я. New Folderяя╕zGE@,@I@A@Q@N@333333@-юR@Maibock└@N@LorenaEvans)\▐бУ(П?╝GАzП?─A@@J@╓p= вё┴@└@═Жi÷Жis@П?$@TюY@ ю$юХ╥Й╦Й. New Folder ммm▌┌FллллffffffJ@@N@&@─[@Y@Ь?ллллh@@T@Pilsner (2 Row) GerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGerman base for Pilsners and Bohemian Lagersллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@(O*G3ыV@╢?0@<Pilsner Liquid Extractллллмм┴Ш>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл @R@Cara-Pils/DextrineллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSignificantly increases foam/head retention and body of the beer. Also sold under the names "Dextrine" and "Cara-Foam"лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@А╬█ Оv@╢?0@<ллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл@─R@Caramel/Crystal Malt - 80LлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt.al Malt"ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллT@@А╬█ ОvЧ?╢?0@<ллллмм ┬Ш>ллллffffffJ@@N@'@R@T@млллллТ?лллл@T@Munich MaltлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMalty-sweet flavor characteristic and adds a reddish amber color to the beer. Does not contribute signficantly to body or head retention. Use for: Bock, Porter, Marzen, Oktoberfest beersot contribute signficantly to body or head retention -- Useл"@@А╬█ ОvЧ?╢?0@<Amber Liquid Extractллллмм╢┤Ш>ллллffffffJ@@N@ ≥≥≥≥≥'@=@$@Ь?лллл╓p= вё@─S@Aromatic MaltлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgiumллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллProvides a very strong malt flavor and aroma to your beer.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл:@@≤tjД╝О?╢?0@<Caravienne Maltлллллл╙W>лллл─F@N@ллллЭ?Hallertauer Mittelfruehлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ffffff@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed for: Continental Lagers, German Ales/Lagers, US Lagers Aroma: Pleasant, assertive, mild herbal aroma Substitutes: Hallertauer, Mt. Hood, Liberty, Crystal Examples: Sam Adams Boston Lager, Sam Adams Boston Lightship ллллллллллллллллллллллллллллллл@>≥tЭ├5@П?П?лллллл╙W>лллл─F@.@лллл333333ц?Hallertauer Mittelfruehлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ffffff@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed for: Continental Lagers, German Ales/Lagers, US Lagers Aroma: Pleasant, assertive, mild herbal aroma Substitutes: Hallertauer, Mt. Hood, Liberty, Crystal Examples: Sam Adams Boston Lager, Sam Adams Boston Lightship ллллллллллллллллллллллллллллллл@⌠КWН├LМ?П?П?ллллWW`▄уF

FugglAids in clearing yeast and chill haze. Easy to use tablet form.b>Inventory: 0.00 oz
Quantity: 2.00 oz

Notes
Used For: General purpose bittering/aroma for English Ales, Dark Lagers
Aroma: Mild, soft, grassy, floral.@: EaП?Clarity iamette
Examples: Samuel Smith's Pale Ale, Old Peculiar, Thomas Hardy's Ale

Bavarian LagerreлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWyeast Labsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл2206лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллюR@G@M@Use by many German breweries. Produces a full-bodied, rich, malty beer.s.and produces malty, clear beers.e.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGerman Bocks, Vienna, Oktoberfest, Hells, Marzens, Dunkelarian Alesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллu<·┌+Х@П?вDК>П?@П?н├ЮLA ≥≥≥≥≥@ ≥≥≥≥≥@═/щ$Я?ТЩтxИ&Я?⌠V-П?}?5^╨IП?333333@ ≥≥≥≥≥@7@D@@&@BockлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMailbock/Helles BockлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAлллPale, strong, malty beer. Low to moderate hop aroma and flavor. Amber to brown color. Clean. No fruitiness, ester or diacytl. Moderate carbonation.ion.r. Moderate catbonation.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллA pale type of bock, closer in character to a strong Munich Helles. Under German law bocks must have a starting gravity of at least 16 plato (1.064). Brewed in the Spring.o (1.064)лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллPale lager malt and/or Vienna malt with some Munich malt. German noble hops for bittering only. German lager yeast. Soft to moderate water hardness. Decoction typically used.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSpaten Premium Bock, Ayinger Maibock, Fieders Bock Im SteinллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004ллллллл╔═zGDecoction Mash, SingleмммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммцУ(\▐Bj@R@b@ ≥≥≥≥≥@e@Used in some authentic German styles. Attempt to draw decoction from the thickest portion of the mash. Profiles vary. Some traditional German mashes use a long acid rest at 40 deg C. Also some sources recommend the decoction amount be given a 15 minute saccharification rest at 158 F (70 C) before boiling it.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм333333с?■@R@Y@─j@мммм б▀>ллллЗzC7├`@Protein RestлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллцУ(\▐B┼@─^@@─A@цУ(\▐Bj@lб▀>лллл▄CО`z8w@Saccharificationллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл`c@@─F@цУ(\▐B┼@цУ(\▐Bj@╗б▀>лллл@e@Mash Outлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллe@$@$@цУ(\▐B┼@цУ(\▐Bj@Mы{GMash at 150 for 60 minutes. ⌠tгЁEмммм■@b@333333с?@@╓p= вё┴@&@P@└@N@Brew Pot (7.5 gal) and Igloo Cooler (10 Gal)er (10 Gal)ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм30 qt (7.5 gal) Turkey Fryer with 10 Gal. Igloo Mash Tun gallon water cooler as mash tun for single infusion mashes and a 15 gallon brew pot for full size boil of the 12+ gallons of wort.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммY@@мммм