я. New Folderяяфg╗G,@@Q@Q@Q@млллл N@333333@-@P@HopHed Dunkelweizen√@N@HopHed Brewhaus╒E╤СЩтП?h▒М|?5П?─D@@J@Аz╝Ga⌡@ery similar to Australian beers in the 60's. Pride of Ringwood is the traditional hop used for a very large number of Australian beers. Although not considered a typical flavour hop it works very well as a single hopped beer. Aim for 50 - 100 ppm of C= вёp=┤@О>■─ ▀@²уM \║П?$ю─QюY@ ю$юю┴─ь┴─. New Folderмм╤┬Ш>ллллffffffJ@@N@)@юW@N@Ь?ллллh@U@Wheat Malt, GerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMalted wheat base for use in all wheat stylesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@∙╣~╔@I@╢?0@<Wheat Liquid Extractллллмм ┬Ш>ллллffffffJ@@N@'@R@T@млллллТ?лллл`@T@Munich MaltлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMalty-sweet flavor characteristic and adds a reddish amber color to the beer. Does not contribute signficantly to body or head retention. Use for: Bock, Porter, Marzen, Oktoberfest beersot contribute signficantly to body or head retention -- Useл"@@╧н╘цу@@╢?0@<Amber Liquid Extractллллмм╢┤Ш>ллллffffffJ@@N@ ≥≥≥≥≥'@=@$@Ь?лллл@@─S@Aromatic MaltлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgiumллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллProvides a very strong malt flavor and aroma to your beer.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл:@@╧н╘цу @╢?0@<Caravienne Maltллллммь┤Ш>ллллffffffJ@@N@%@@$@Ь?лллл0@юS@Biscuit MaltллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgianллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for English ales, brown ales and porters. Adds a biscuit like flavor and aroma. Can be used as a substitute for toasted malt.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл7@@╧н╘цу@╢?0@<Caramel/Crystal Malt - 20Lллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff*@$@Ь?ллллR╦┘КQ(@N@Chocolate MaltллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллDark malt that gives a rich red or brown color and nutty flavor. Use for: Brown ales, porters, some stouts Maintains some malty flavor, not as dark as roasted malt.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллЮu@@Ё╟Ш|в√ @╢?0@<лллллл╙W>ллллI@N@ллллЬ?Hallertauerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed for: German Ales, German/US/Canadian Lagers, Wheat Beers Aroma: Pleaseant, mild spicy flavor, clean, neutral flavor Substitutes: Crytsal, Liberty, Hallertauer Mittenfruehлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@а┐c36-@П?П?ллллппH ▌>Hefeweizen AleVллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWhite LabsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWLP300лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл─R@Q@R@Produces the banana and clove nose traditionally associated with German Wheat beers. Also produces desired cloudy look.le. malty taste.rs. les.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGerman style wheat beers. Weiss, Weizen, HefeweizenStrong Aletters.rs and brown ale.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллP@вDК>П?@П?ллллн)UЧ>333333@ffffff@╓p= вёП?L7┴A`ЕП?)\▐бУ(П?сMbX9П?333333@ffffff@$@4@$@7@Wheat BeerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBavarian DunkelweizenллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBлллMedium body. Low hop flavor/aroma to enhance yeast flavor. Some fruity, ester, phenolics ok. Clove and banana yeast mixed with dark malt flavor. Light straw color, some haze allowed. Highly carbonated.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллDarker, stronger version of Bavarian wheat beer. May have slight toasted or chocolate flavor, but this should not be dominant. The clove-banana flavor will be slightly more subdued in this version.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGerman or Belgian malt. Chocolate or dark crystal. Up to 60% wheat malt. German hops (Hallertau, Tettnang, Mitterlfrueh) at low hop rate. Must have distinctive Bavarian Wheat yeast for correct flavor. Soft water.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллOberdorfer Dunkelweizen, Victory Sunset Dunkelweizen, Hecker-Pschorr Dark WheatллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 1999лллллллX3GSingle Infusion, Medium Body, Batch SpargeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллцУ(\▐бw@R@b@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333с?■@R@─V@─j@ллллеЭ┬>ллллэaU╛0e@Mash Inлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл43333Ё█@@c@@N@цУ(\▐бw@|n~G ⌠√S3Gмммм■@b@333333с? ≥≥≥≥≥Y@Аz╝Ga⌡@"@`@√@N@Brew Pot (15 Gal) and Igloo/Gott Cooler (10 Gal)мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммPopular 10 gallon setup for all grain brewing. Uses a 10 gallon water cooler as mash tun for single infusion mashes and a 15 gallon brew pot for full size boil of the 12+ gallons of wort.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммY@@мммм