я. New FolderяяЩМыG(@(@P@O@Q@O@333333@-─Q@Copy of UnDead Guy (NOT clone!)├@N@Lorena vans╢хv╬÷Я?╗фK7┴AП?I@@J@▄@┴@▄@█≈n┐юП?$@TюY@ ю$ю8JРХ|Р. New Folder ммЙ╓б? Origin: Canada United Kingdomt">Supplier: GambrinusPotential: 1.037 SG 

 

"г√j Ш?ИЬ GП?@П?н√ЩMAffffff@ffffff@╦┘КQ╦П?Ж(\▐бУП?)\▐бУ(П?= вёp=П?@@9@─F@$@1@American Ale AleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAmerican Amber Aleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл BлллMedium body, less malty with noticable caramel/crystal malt flavor. Medium to high hop rate with corresponding aroma. Light copper to brown in color. Fruity and estery with low diacetyl. Moderate carbonation.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллVariation of the American Pale Ale style from the West Coast. Slightly darker in color and more caramel flavor than American Pale.nglish counterparts.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAmerican 2-row Pale Malt. Medium to dark crystal malt. American hops - often citrusy. Dry hopping for aroma. American ale yeast. Water may vary in sulfate and carbonate.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллNorth Coast Red Seal Ale, Fat Tire Amber Ale, Full Sail Amber Ale, Bell's Amber, Mendocino Red Tail Ale, St Rought Red Ale, Avery Redpoint Ale, Firehouse Amber AleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004лллллллр,RASingle Infusion, Full Body, Batch Spargeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллm@R@b@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333с?■@R@─V@─j@ллллеЭ┬>лллл%─G<эe@Mash Inлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл ┌@юc@@─F@m@Ц G⌠tгЁEмммм■@b@333333с?@@▄@&@P@├@N@Brew Pot (7.5 gal) and Igloo Cooler (10 Gal)er (10 Gal)ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм30 qt (7.5 gal) Turkey Fryer with 10 Gal. Igloo Mash Tun gallon water cooler as mash tun for single infusion mashes and a 15 gallon brew pot for full size boil of the 12+ gallons of wort.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммY@@мммм
Color: 25 SRM
Must Mash: Yes Diastatic Power: 0.0 Lin
Dry Yield:@@leftтк=█╟T@╢?0@<Pale Liquid Extractмм┌┼Ш>ллллffffffJ@@N@$@Ь?лллл0@мллллЛQ@Caramunich MaltлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgiumллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллCaramel, copper colored malt. Used in Belgian ales and German bocks.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллL@@ллллa╧╖√@╢?0@<мм┬Ш>ллллffffffJ@@N@+@9@T@ffffff@лллл0@юR@Munich Malt - 20LлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSmanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMalty-sweet flavor characteristic and adds a orange to deep orange color to the beer. Does not contribute signficantly to body or head retention. Use for: Bock, Porter, Marzen, Oktoberfest beersibute signficantly to body or head retention -- Useл4@@a╧╖√@╢?0@<Amber Liquid Extractллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл @─R@Caramel/Crystal Malt - 40LллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt.al Malt"ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллD@@a╧╖√ @╢?0@<лллллл╙W>лллл.@N@ллллП?Pearleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллмллллл@@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: General purpose bittering for US and German ales, lagers Aroma: slightly spicy, pleasant aroma, minty Substitutes: Chinook, Galena, Northern Brewer Examples: Sierra Nevada Pale Ale, Pale Bockлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@Ю╓N =?6@П?П?лллллл╙W>лллл.@>@ллллп?Pearleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллмллллл@@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: General purpose bittering for US and German ales, lagers Aroma: slightly spicy, pleasant aroma, minty Substitutes: Chinook, Galena, Northern Brewer Examples: Sierra Nevada Pale Ale, Pale Bockлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@МN5░Н@П?П?лллллл╙W>лллл.@@ллллп?Pearleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллмллллл@@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: General purpose bittering for US and German ales, lagers Aroma: slightly spicy, pleasant aroma, minty Substitutes: Chinook, Galena, Northern Brewer Examples: Sierra Nevada Pale Ale, Pale Bockлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@l╤⌡Хz╫Я?П?П?лллллл╙W>ллллE@@ллллп?Saazpsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @Czech RepublicлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: Pilsners and Bohemian style lagers Aroma: Delicate, mild, clean, somewhat floral -- Noble hops Substitute: Tettnanger, Lublin Examples: Pulsner Urquellлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@м©knБ?П?П?ллллWW╙W>лллл└@Irish MossлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллFining agent that aids in the post-boil protein break. Reduces protein chill haze and improves beer clarity.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл$@ллллП?Clarityллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллп?п?ппоЫ GPacific Ale Yeastdth="40%"> Keg/Bottling Temperature: $DISPLAY_CARB_TEMP White Labs: $AGE days
Storage Temperature: $DISPLAY_─S@@P@Q@clears the beer well, leaving a malty profile. More fruity than WLP002tr>

Notes

$NOTES