я. New FolderяяSцыG@2@@P@N@Q@D@@-юR@RBBC Belgian Pale Alev2└@N@Roaring Bull BrewingNAмлллллП?h▒М|?5П?D@@D@┬@See Belgian PA BJCP Style Guidelines (19A) for general description of style. More true to style with little hop aroma.└@LнДLнД├@П?$@TюY@ ю$ю1ю╠1. New FolderммH┬Ш>ллллffffffJ@@N@%@N@Y@Ь?ллллX@T@Pale Malt (2 Row) BelлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgiumллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBase malt for all beer styles Higher potential yield than US, English equivalent pale ale maltsллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@╙╙╙╙╙╙P@╢?0@Pale Liquid Extractллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@&@I@─V@Ь?лллл@@─S@Vienna Malt GerллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллKiln dried malt darker than Pale Malt, but not as dark as Munich Malt Imparts a golden to orange color to the beer.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @@▌Ц8▌Ц86@╢?0@Pale Liquid Extractллллмм┬Ш>ллллffffffJ@@N@+@9@T@ffffff@лллл0@юR@Munich Malt - 20LлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSmanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMalty-sweet flavor characteristic and adds a orange to deep orange color to the beer. Does not contribute signficantly to body or head retention. Use for: Bock, Porter, Marzen, Oktoberfest beersibute signficantly to body or head retention -- Useл4@@▌Ц8▌Ц8&@╢?0@Amber Liquid Extractлллллл╙W>ллллI@N@ллллЬ?Hallertauerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл ≥≥≥≥≥ @@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed for: German Ales, German/US/Canadian Lagers, Wheat Beers Aroma: Pleaseant, mild spicy flavor, clean, neutral flavor Substitutes: Crytsal, Liberty, Hallertauer Mittenfruehлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@с·█A╠О1@П?П?лллллл╙W>ллллI@.@лллл┘КQ╦Е?Hallertauerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл ≥≥≥≥≥ @@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed for: German Ales, German/US/Canadian Lagers, Wheat Beers Aroma: Pleaseant, mild spicy flavor, clean, neutral flavor Substitutes: Crytsal, Liberty, Hallertauer Mittenfruehлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@П!иЫ░@П?П?лллллл╙W>ллллI@$@лллл┘КQ╦Е?Hallertauerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл ≥≥≥≥≥ @@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed for: German Ales, German/US/Canadian Lagers, Wheat Beers Aroma: Pleaseant, mild spicy flavor, clean, neutral flavor Substitutes: Crytsal, Liberty, Hallertauer Mittenfruehлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@е⌡╚Внw @П?П?ллллппH ▌>Abbey Aleleleen AleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWhite LabsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWLP530ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллЮR@─P@R@Used in two of six remaining Trappist breweries. Distinctive plum and fruitiness. Good for high gravity beers.with some sulfur production.y look.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgian Trappist Ale, Spiced Ale, Trippel, Dubbel, Grand Cruletters.rs and brown ale.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл1X6Д▄ОР?вDК>П?@П?ллллнUКw>ffffffЧ?@╓p= вёП?Аz╝GАП?TЦ╔⌡д П?h▒М|?5П?333333@ffffff@4@─A@@,@Belgian & French AleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgian Pale AleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAлллLight to medium body. Low to medium malt aroma and hop flavor. May be malty, spicy, fruity, soft. Toasted or caramel flavor in some cases. No diacytl. Medium carbonation.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллPale ale similar to English pale ale, but more spicy and aromatic. Malty, with unique flavor from Belgian yeast strains. Wide variations reflect huge variety in Belgium.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgian pale malt. Aromatic, munich or vienna malts. Candi sugar. English hops. Unique yeast strains. Spices sometimes used. Soft water profile.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллDe Koninck, Fat Tire, Dobbel PalmллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 1999лллллллэ,RASingle Infusion, Medium Body, Batch Spargeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллb@R@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл╦┘КQ╦╬?└@R@─V@─j@ллллеЭ┬>лллл /оя╛≥d@Mash Inлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл─v@ c@@N@b@Уъ░G;Saaz, Tettnang, or Spalt hops possible too in this belgian.⌠9юDF└@╦┘КQ╦╬?┬@"@└@N@My EquipmentY@@