я. New Folderяя╙йH@$@─P@Q@Q@N@333333@-юR@SNPA clone - 12≤@N@BillC)\▐бУ(П?╝GАzП?─A@@─O@°@√@├a├a⌡@П?$@TюY@ ю$юХ╤╥h╗2. New Folderмм┘оGллллffffffJ@@N@ ≥≥≥≥≥(@─a@Y@Ь?лллл╒▀.╨Х╒s@юS@Pale Malt (2 Row) USллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSricanлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBase malt for all beer stylesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@]AL╝ &S@╢?0@<Pale Liquid Extractллллмм╬▄оGллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллляE]tяE@─R@Caramel/Crystal Malt - 60LллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt.al Malt"ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллN@@Ж²█ЗнF%@333333╥?0@<ллллмм╤┬оGNotffffffJ@@N@ffffff'@^@Y@Ь?tяE]tA@юR@White wheatGW-MBBJCP 2004US@@еД br!@ вёp= ╖?0@<╤шАFMy Maмм ┬Ш>ллллffffffJ@@N@'@R@T@млллллТ?ллллtяE]t1@T@Munich MaltлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMalty-sweet flavor characteristic and adds a reddish amber color to the beer. Does not contribute signficantly to body or head retention. Use for: Bock, Porter, Marzen, Oktoberfest beersot contribute signficantly to body or head retention -- Useл"@@еД br@╢?0@<Amber Liquid Extractлллллл╙W>лллл.@N@лллл}йД <Р?Magnumлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл,@@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGerman Hallertauer hybrid, widely used in Germany Use for: German ales and lagers Aroma: Good aroma and stable spicy flavor Substitutes: N/Ahern Brewerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@┐iФ╦-6@П?П?лллллл╙W>лллл.@>@лллл}йД <Р?Pearleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: General purpose bittering for US and German ales, lagers Aroma: slightly spicy, pleasant aroma, minty Substitutes: Chinook, Galena, Northern Brewer Examples: Sierra Nevada Pale Ale, Pale Bockлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@Wе^╩рz#@П?П?лллллл╙W>ллллI@@лллл~йД <@Cascadeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@USлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse For: American ales and lagers Aroma: Strong spicy, floral, grapefriut character Substitutes: Centennial Examples: Sierra Nevade Pale Ale, Anchor Liberty Ale A hops with Northern Brewers Heritageллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@D░▒╘й@П?П?ллллн╨ЭMAffffff@ffffff@╦┘КQ╦П?Ж(\▐бУП?)\▐бУ(П?= вёp=П?@@>@I@@,@American Ale AleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAmerican Pale Aleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл AлллMedium body, less caramel than English Pale. Medium to high hop rate with corresponding aroma. Pale golden to deep amber in color. May have some fruity esters. No diacetyl. Moderate to high carbonation.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллLighter in color than English Pale Ale, and distinguished by the use of American hops, which have higher bitterness and aroma than English counterparts.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAmerican 2-row Pale Malt. Crystal malt. American hops. Dry hopping for aroma. American ale yeast. Low carbonate water. Small portion of specialty grains.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSierra Nevada Pale Ale, Stone Pale Ale, Red Hook Ale, Harpoon Ale, Full Sail Pale Ale, Pyramid Pale Ale, Deschutes Mirror PondлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004лллллллБЦ>Single Infusion, Medium Body, No Mash Outлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл║▀.╨Х╒y@R@b@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333с?■@R@Y@─j@ллллеЭ┬>лллл╬0Sнd@Mash InллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллмeН╪_б▌@@c@@N@║▀.╨Х╒y@╖GH&http://www.brew365.com/beer_snpa.php ⌠зe ?мммм■@b@333333с? ≥≥≥≥≥Y@°@"@`@≤@N@Bill's Brew Systemnd Igloo/Gott Cooler (10 Gal)мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммPopular 10 gallon setup for all grain brewing. Uses a 10 gallon water cooler as mash tun for single infusion mashes and a 15 gallon brew pot for full size boil of the 12+ gallons of wort.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммY@@мммм