я. New FolderяячU*H@@,@@P@@P@@P@D@ffffff@-юR@RBBC Snow-Bunny Peach Ginger Wheat└@N@RBBCАz╝GАП?)\▐бУ(П?D@@D@мллллл┬@└@LнДLнД├@П?$@TюY@ ю$ю00FH0F. New Folderмм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff'@^@@Ь?лллл @Rice HullsллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллHulls are introduced to improve the speed of lautering when making high gravity or high adjunct beers. Hulls are neutral in flavor, body and color, and are inert Good for wheat beers, Wits, and others that have high protein mashes.лллллллллллллллллллллл@вP^Cy @╢?0@ллллмм╛┬Ш>ллллffffffJ@@N@'@─R@N@Ь?ллллT@@T@Wheat Malt, BelлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgiumingdomлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMalted wheat for use in Wheat beersлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@ Е5■вPJ@╢?0@Wheat Liquid ExtractллллммH┬Ш>ллллffffffJ@@N@%@N@Y@Ь?ллллL@T@Pale Malt (2 Row) BelлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgiumллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBase malt for all beer styles Higher potential yield than US, English equivalent pale ale maltsллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@╪├РйkB@╢?0@Pale Liquid Extractллллмм╗нb>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл @юR@Caramel/Crystal Malt - 10LtлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt.al Malt"лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл$@@вP^Cy @╢?0@лллллл╙W>лллл9@N@ллллП?Hallertauer Hersbruckerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@GermanлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: German style lagers and wheat beers Aroma: Noble, pleasant, clean flavor Substitutes: Mt. Hood, Liberty, Hallertauer, Mittelfrueh Examples: Wheathook Wheaten Ale лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@нмт┘╖.@П?П?ллллWW╙W>лллл└@Sweet Ginger Peach TeaллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллPeach Ginger Black Tea (Bulk). 3.5oz steeped at flame-out for 3-5 minutes prior to cooling wort. You can get this in "Republic of Tea" brand truly bulk or "Revolution Tea" brand - its bulk tea but in "defuser packets" that are SS mesh.I used about 45 paл@лллл @Fruit Beerles/Wheatsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@ппH ▌>American Hefeweizen AleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWhite LabsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWLP320лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл R@@P@@Q@Produces a much smaller amount of clove and banana flavor than the German Hefeweizen White Labs yeast. Some sulfur, and creates desired cloudy look.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллOregon style American Hefeweizen Weizen, HefeweizenStrong Aletters.rs and brown ale.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл1X6Д▄ОР?вDК>П?@П?ллллн╪╙jA@@{╝GАzП?цУ(\▐бЯ?╙ЯрMbП?Э╘ЯрMbП?@(@@─Q@@I@Fruit BeerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллFruit BeerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAлллVaries by fruit flavor and base style. Generally sweet with low hop flavor and aroma to enhance fruit flavor. Balanced with fruit flavor and aroma. Color, aroma, and flavor vary. Balance is important.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBroad category for virtually any style of fruit flavored ale or lager. ENTRANT MUST SPECIFY UNDERLYING BEER STYLE AS WELL AS TYPE OF FRUIT(S) USED. Created from a base style such as wheat, porter, stout, ale, etc. May require extensive ageing.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллVary by base style. Raspberry and Cherry are most popular. Fruit is usually crushed and pasturized before adding to secondary fermenter. Secondary yeast strains sometimes introduced with fruit. Fruit extracts also popular for "quick" fruit beer.ллллллллPyramid Apricot Ale, Samuel Adam's Cherry Wheat, Saranac Mountain Berry Ale, Oxford Raspberry Ale, Pete's Wicked Strawberry Blonde, Abita Purple Haze, Spanish Peak Raspberry Wheat, many more...ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004лллллллэ,RASingle Infusion, Medium Body, Batch Spargeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллc@R@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл╦┘КQ╦╬?└@R@─V@─j@ллллеЭ┬>ллллo╜.ud@Mash Inллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллюw@c@@N@c@<лG⌠9юDF└@╦┘КQ╦╬?мллллл┬@"@└@N@My EquipmentY@@