я. New Folderяям▀sH,@@Q@Q@Q@млллл N@333333@-юR@Klaiberhaus Hefeweizen├@N@HopHed BrewhausмлллллП?ЧтxИ&1П?─D@@J@{╝GАz┴@ery similar to Australian beers in the 60's. Pride of Ringwood is the traditional hop used for a very large number of Australian beers. Although not considered a typical flavour hop it works very well as a single hopped beer. Aim for 50 - 100 ppm of C└@┘КQ╦▀@9╢хv╬÷П?$ю─QюY@ ю$юё⌠╗ ■. New Folderммe┬Ш>ллллffffffJ@@N@&@─[@Y@Ь?ллллT@R╦┘К1U@Pilsner (2 Row) GerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGerman base for Pilsners and Bohemian Lagersллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@С<оС<оG@╢?0@Pilsner Liquid Extractллллмм╤┬Ш>ллллffffffJ@@N@)@юW@N@Ь?ллллT@U@Wheat Malt, GerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMalted wheat base for use in all wheat stylesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@С<оС<оG@╢?0@Wheat Liquid Extractллллмм┴Ш>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл @R@Cara-Pils/DextrineллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSignificantly increases foam/head retention and body of the beer. Also sold under the names "Dextrine" and "Cara-Foam"лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@ц0 ц0 @╢?0@лллллл╙W>ллллD@N@ллллХ?Tettnangллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: German ales, lagers and wheat beer Aroma: Noble, mild, fine, slightly spicy Substitutes: Saaz, Spalt Examples: Sam Adams Octoberfest, Anderson Valley ESBлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@lрS$h⌠%@П?П?лллллл╙W>ллллD@.@ллллЮ?Tettnangллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: German ales, lagers and wheat beer Aroma: Noble, mild, fine, slightly spicy Substitutes: Saaz, Spalt Examples: Sam Adams Octoberfest, Anderson Valley ESBлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@Й▐-<²▄ @П?П?ллллппH ▌>Hefeweizen AleVллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWhite LabsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWLP300лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл─R@Q@R@Produces the banana and clove nose traditionally associated with German Wheat beers. Also produces desired cloudy look.le. malty taste.rs. les.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGerman style wheat beers. Weiss, Weizen, HefeweizenStrong Aletters.rs and brown ale.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл1X6Д▄ОР?вDК>П?@П?ллллн-ЛaA@333333@NbX9╢П?╒E╤СЩтП?)\▐бУ(П?сMbX9П?333333@ffffff@ @.@@ @German Wheat and Rye BeerллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWeizen/WeissbierWeissbier)ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAлллLight to medium body. Low hop flavor/aroma to enhance yeast flavor. Some fruity, ester, phenolics ok. Clove and banana yeast flavor dominent. Light straw color, some haze allowed. Highly carbonated.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллLight, bubbly Bavarian wheat beer. Has a distinctive clove and banana flavor from the use of unique strains of yeast. Krystal is clear (filtered) version, while Hefe- (with yeast) is cloudy version.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGerman or Belgian malt. By German law needs 50-70% malted wheat. Balance is Pilsner malt. Must have distinctive Bavarian Wheat yeast for correct flavor. Small amt of noble hops. Decoction mash. Soft water.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSchneider Weisse Original, Hacker-Pschorr Weisse, Capitol Kloster Weizen, Sprecher Hefeweizen, Sudwerk Hefeweizen, Brooklyner WeisseллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004лллллллуэф>Decoction Mash, Singleмммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммe@R@ ≥≥≥≥≥@e@Used in some authentic German styles. Attempt to draw decoction from the thickest portion of the mash. Profiles vary. Some traditional German mashes use a long acid rest at 40 deg C. Also some sources recommend the decoction amount be given a 15 minute saccharification rest at 158 F (70 C) before boiling it.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм333333с?■@R@Y@─j@мммм б▀>лллл~гЖ{jё_@Protein Restллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл┘@─^@@─A@e@lб▀>лллл@юiнq@Saccharificationллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл`c@@─F@┘@e@я6H ⌠з╞FH<■@333333с?{╝GАz┴@$@├@N@HopHed Brewhaus>

Batch Size: 5.50 gaП?Items width="52%">Brewer: Don Pfeiffer New Item Boil Size: 7.00 gal Asst Br П?Y@@