я. New Folderяяй,√H@$@─Q@Q@Q@D@333333@12@S@Strawberry Wheate Wheat√@N@Part Time BreweryмлллллП?h▒М|?5П?─A@П?D@Аz╝GА @≈@°@P█≈n┐П?$@TюY@ ю$юПZ┬NZ. New FolderммY┬Ш>ллллffffffJ@@N@*@юb@Y@Ь?ллллb@S@Pale Malt (6 Row) USллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBase malt for all beer stylesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@Рйk(╞G@╢?0@Pale Liquid Extractллллмм5 ╧AллллffffffJ@@N@-@═d@Y@П?ллллb@@T@Wheat - Red Malt (Briess)(Briess)))лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBriessлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSricaллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллFLAVOR: Creamy, Sweet, Malty, Wheat, Floury Imparts malty flavor not obtainable from raw wheat. Use with rice hulls to improve lautering and help prevent stuck mash. White Wheat Malt contributes to foam production and foam stability.tion -- Useлffffff@@Рйk(╞G@╢?0@t Bavarian (Briess)ss)ллллмм+(╘AллллffffffJ@@N@лллл0@@R@Caramel Malt - 20L (Briess) - 10LлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBriessлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSricaллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллCandy-like Sweetness, Mild Carmel Golden Color 3-7% in Pilsener for balance 5-15% for color, sweetness &color to light amber beers CHAR glassy endosperm create desirable non-fermentables giving ability to contrib' body & head retention & stability л4@@вP^Cy @╢?0@ллллллxь╠Gлллл.@юR@ллллЬ?Perle pelletsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллffffff @@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллThe Perle (Hallertauer) hop, imported from Germany, is a sweet and spicy hop. It▓s primary use is in bittering and/or finishing pilseners and lagers Brewer Examples: Sierra Nevada Pale Ale, Pale Bockлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@+│ж<р5@П?П?ллллллxь╠Gлллл.@─F@ллллЮ?Perle pelletsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллffffff @@GermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллThe Perle (Hallertauer) hop, imported from Germany, is a sweet and spicy hop. It▓s primary use is in bittering and/or finishing pilseners and lagers Brewer Examples: Sierra Nevada Pale Ale, Pale Bockлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@╪T\>²▌@П?П?ллллпп⌡\"HWheat yeastturetle>Brew Log

Brew Log

WB-06idth="19%" align="left">Name
Rating Cost
Subzero Radioactive Wit Witbier All Grain Ale 12.00 gal 2/11/2008@B["H@Ь?П?н ИMAffffff@мллллл@╓p= вёП?Аz╝GАП?TЦ╔⌡д П?h▒М|?5П?@@.@>@@@Light Hybrid BeerллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAmerican Wheat or Rye BeerлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллDлллLight to medium, crisp flavor and body. Low to medium bitterness and hop aroma. Pale yellor to gold color. No clove or banana flavor. Long lasting white head. May be clear to cloudy (hefe).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWheat beer brewed with standard ale yeast. Low to moderate grainy wheat or rye character. Refreshing beer.f German Weizen. Closer in style to light American ales.style.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллPale malt. Large portion of wheat malt. American or noble hops. Up to 60% wheat malt. American ale or occasionally lager yeast. Darker versions acceptable. ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBell's Oberon, Anchor Summer Beer, Pyramid Hefe-weizen, Harpoon UFO Hefeweizen, Sierra Nevada Unfiltered Wheat Beer, Redhook SunryeллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004ллллллл1щф>Single Infusion, Light BodyBeerdyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллs@R@└@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллмлллллэ?╓@Y@Y@─j@ллллеЭ┬>ллллL"vЁK9e@Mash Inллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллю┤@юb@@юR@s@вЭ┬>ллллЙ╫н@эoj@Mash Outллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл\▐бУ(\{@e@@$@ю┤@s@Л╦gH▐After 14 days in primary I racked it onto 10 pounds of frozen strawberries that we got from GFS. It sat on the berries for 18 days then kegged.⌠UHмммм╓@└@млллллэ?@@Аz╝GА @&@P@√@N@Brew Pot (15 Gal) and Igloo/Gott Cooler (20 Gal)мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммPopular 10 gallon setup for all grain brewing. Uses a 10 gallon water cooler as mash tun for single infusion mashes and a 15 gallon brew pot for full size boil of the 12+ gallons of wort.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммY@@мммм