я . New Folder я я й,√H @ $@ ─Q@ Q@ Q@ D@ 333333@ 12 @S@Strawberry Wheat e Wheat √@ N@Part Time Brewery млллллП?h▒М|?5П? ─A@ П? D@Аz╝GА @ ≈@ °@P█≈n┐П? $@ Tю Y@ ю $ю ПZ┬NZ . New Folder м м Y┬Ш>ллллffffffJ@ @ N@ *@ юb@ Y@ Ь? лллл b@ S@Pale Malt (6 Row) US ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUS лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBase malt for all beer styles лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @ @ Рйk(╞G@ ╢? 0@ Pale Liquid Extract ллллм м 5 ╧AллллffffffJ@ @ N@ -@ ═d@ Y@ П? лллл b@ @T@Wheat - Red Malt (Briess) (Briess) ) ) лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBriess лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUS rica ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллFLAVOR: Creamy, Sweet, Malty, Wheat, Floury Imparts malty flavor not obtainable from raw wheat. Use with rice hulls to improve lautering and help prevent stuck mash. White Wheat Malt contributes to foam production and foam stability. tion -- Use лffffff@ @ Рйk(╞G@ ╢? 0@ t Bavarian (Briess) ss) ллллм м +(╘AллллffffffJ@ @ N@ лллл 0@ @R@Caramel Malt - 20L (Briess) - 10L лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBriess лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUS rica ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллCandy-like Sweetness, Mild Carmel Golden Color 3-7% in Pilsener for balance 5-15% for color, sweetness &color to light amber beers CHAR glassy endosperm create desirable non-fermentables giving ability to contrib' body & head retention & stability л 4@ @ вP^Cy @ ╢? 0@ ллллл л xь╠Gлллл .@ юR@ лллл Ь?Perle pellets лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллffffff @ @ Germany ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллThe Perle (Hallertauer) hop, imported from Germany, is a sweet and spicy hop. It▓s primary use is in bittering and/or finishing pilseners and lagers Brewer Examples: Sierra Nevada Pale Ale, Pale Bock лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @+│ж<р5@ П? П? ллллл л xь╠Gлллл .@ ─F@ лллл Ю?Perle pellets лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллffffff @ @ Germany ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллThe Perle (Hallertauer) hop, imported from Germany, is a sweet and spicy hop. It▓s primary use is in bittering and/or finishing pilseners and lagers Brewer Examples: Sierra Nevada Pale Ale, Pale Bock лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @╪T\>²▌@ П? П? ллллп п ⌡\"HWheat yeast ture tle>Brew Log
Brew Log |