я. New Folderяя┤╓H@@Q@Q@Q@N@333333@-юR@Belgian Pale Ale├@─V@HopHed BrewhausЬSЦ╔⌡дП?TЦ╔⌡д П?─A@@J@мллллл▄@├@Аz╝GА├@П?$@TюY@ ю$ю≤°┼хм┼. New Folderмм├КdHллллffffffJ@@N@%@@Z@Y@Ь?лллл`@юS@Pilsner (Briess)2 Row) BelлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллelgiumллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgian base malt for Continental lagersллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@4H┐4H┐T@╢?0@<Pilsner Liquid ExtractллллммXРdHллллffffffJ@@N@'@R@T@млллллТ?лллл(@T@Munich MaltллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBriessлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGermanyллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMalty-sweet flavor characteristic and adds a reddish amber color to the beer. Does not contribute signficantly to body or head retention. Use for: Bock, Porter, Marzen, Oktoberfest beersot contribute signficantly to body or head retention -- Useл"@@OЛдNЛд@╢?0@<Amber Liquid ExtractллллммDЯdHллллffffffJ@@N@ ≥≥≥≥≥'@=@$@Ь?лллл @─S@Aromatic MaltлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgiumллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллProvides a very strong malt flavor and aroma to your beer.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл:@@4H┐4H┐@╢?0@<Caravienne Maltллллмм▌РdHллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл @─R@Caramel/Crystal Malt - 60LллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt.al Malt"ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллN@@4H┐4H┐@╢?0@<ллллллрСdHлллл─A@N@лллл@Fugglesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@United KingdomлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed For: General purpose bittering/aroma for English Ales, Dark Lagers Aroma: Mild, soft, grassy, floral aroma Substitute: East Kent Goldings, Williamette Examples: Samuel Smith's Pale Ale, Old Peculiar, Thomas Hardy's Ale ллллллллллллллллллллллллллл@#У─aЦ╡;@П?П?ллллппH ▌>Belgian Golden AleeleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWhite LabsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWLP570лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл`S@Q@юR@Combination of fruitiness and phenolic characters dominate the profile. Some sulfur which will dissapate following fermentation.production.y look.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgian Ales, Dubbel, Grand Cru, Belgian Holiday AleWhite beersters.rs and brown ale.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл1X6Д▄ОР?@вDК>П?@П?ллллн█jAмллллл@ ≥≥≥≥≥@ЬSЦ╔⌡дП?w╬÷/щП?)\▐бУ(П?сMbX9П?333333@@4@>@ @,@Belgian and French AleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgian Pale AleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBлллMed-light to medium body. Low to medium malt aroma and hop flavor. May be malty, spicy, fruity, soft. Toasted, biscuit, nutty or caramel flavor in some cases. Amber to copper color. No diacytl. Medium carbonation.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллPale ale similar to English pale ale, but more spicy and aromatic. Malty, fuity, with unique flavor from Belgian yeast strains. Wide variations reflect huge variety in Belgium.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgian paleor pilsner malt. Aromatic, munich or vienna malts for color. Candi sugar. English or noble hops. Unique yeast strains. Spices sometimes used. Soft water profile.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллDe Koninck, Dobbel Palm, Op-Ale, Vieux-Temps, Brewer's Art House Pale Ale, Omegang Rare VosллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004лллллллБЦ>Single Infusion, Medium Body, No Mash Outлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл─c@R@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333с?■@R@Y@─j@ллллеЭ┬>лллл5╧уjЯtd@Mash InллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллфE╧2)ax@c@@N@─c@%ЖpH⌠t 7H<■@333333с?мллллл▄@"@P@├@─V@HopHed Brewhaus>

Batch Size: 5.50 gaП?Items width="52%">Brewer: Don Pfeiffer New Item Boil Size: 7.00 gal Asst Br П?Y@@