я. New FolderяяLл╣H@@Q@Q@Q@N@333333@-юR@English Mild Ale├@N@HopHedd;ъO█≈П?j╪t⌠П?─A@@J@ffffff▀@■@ ≥≥≥≥≥@П?$@TюY@ ю$ю┬d╕═d╕. New FolderммЙ╓б? Origin: Canada United Kingdomt">Supplier: GambrinusPotential: 1.037 SG
Color: 25 SRM
Must Mash: Yes Diastatic Power: 0.0 Lin
Dry Yield:@@leftT@╢?0@<Pale Liquid Extractмм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл(@─R@Caramel/Crystal Malt - 40LллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt.al Malt"ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллD@@$@╢?0@<ллллмм{┼Ш>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл @R@Carafoam/DextrineллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSignificantly increases foam/head retention and body of the beer. Also sold under the names "Dextrine" and "Cara-Pils (TM)"ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@╚╙╙╙╙╙@╢?0@<ллллмм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff*@$@Ь?лллл@N@Chocolate MaltллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллDark malt that gives a rich red or brown color and nutty flavor. Use for: Brown ales, porters, some stouts Maintains some malty flavor, not as dark as roasted malt.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллЮu@@╚╙╙╙╙╙ @╢?0@<лллллл╙W>лллл─A@N@ллллХ?Goldings, East Kentлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @United KingdomлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed For: General purpose hops for bittering/finishing all British Ales Aroma: Floral, aromatic, earthy, slightly sweet spicy flavor Substitutes: Fuggles, BC Goldings Examples: Bass Pale Ale, Fullers ESB, Samual Smith's Pale Ale лллллллллллллллллллллл@9 ╞. V+@П?П?лллллл╙W>лллл─A@@ллллп?Goldings, East Kentлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @United KingdomлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed For: General purpose hops for bittering/finishing all British Ales Aroma: Floral, aromatic, earthy, slightly sweet spicy flavor Substitutes: Fuggles, BC Goldings Examples: Bass Pale Ale, Fullers ESB, Samual Smith's Pale Ale лллллллллллллллллллллл@fЩ⌡zМ?П?П?ллллппH ▌>British AleIeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWhite LabsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWLP005ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл═Q@юP@─R@This yeast has higher attenuation than the White Labs English Ale yeast strains. Produces a malty flavored beer.ispness..sidual sweetness.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллExcellent for all English style ales including bitters, pale ale, porters and brown ale.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл{╝GАzТ?вDК>П?@П?ллллнж╤GмлллллТ?ffffff@{╝GАzП?оВSЦ╔⌡П?TЦ╔⌡д П?h▒М|?5П?ffffff@@$@9@(@9@English Brown AleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMildof Mildeллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл AлллMost are low-gravity session beers in the range 3.1-3.8%, although some versions may be made in the stronger (4%+) range for export, festivals, seasonal and/or special occasions. Generally served on cask; session-strength bottled versions don't often travel well. A wide range of interpretations are possibleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллhttp://www.bjcp.org/2008styles/style11.html#1a A light-flavored, malt-accented beer that is readily suited to drinking in quantity. Refreshing, yet flavorful. Some versions may seem like lower gravity brown porters. May have evolved as one of the elements of early porters. In modern terms, the name "mild" refers to the relative lack of hop bitterness.i.e., less hлPale English base malts (often fairly dextrinous), crystal and darker malts should comprise the grist. May use sugar adjuncts. English hop varieties would be most suitable, though their character is muted. Characterful English ale yeast.лллллллллллллллMoorhouse Black Cat, Gale's Festival Mild, Theakston Traditional Mild, Highgate Mild, Sainsbury Mild, Brain's Dark, Banks's Mild, Coach House Gunpowder Strong Mild, Woodforde's Mardler's Mild, Greene King XX Mild, Motor City Brewing GhettoblasterлллллллллBJCP 2008ллллллл⌠нGSingle Infusion, Medium Body, Batch Spargeллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл^@R@b@ ≥≥≥≥≥@e@Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333с?■@R@─V@─j@ллллеЭ┬>лллле╠∙uV╬d@Mash Inллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллюr@@c@@N@^@╬P:⌠зe ?мммм■@b@333333с? ≥≥≥≥≥Y@ffffff▀@"@P@├@N@Brew Pot (15 Gal) and Igloo/Gott Cooler (10 Gal)мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммPopular 10 gallon setup for all grain brewing. Uses a 10 gallon water cooler as mash tun for single infusion mashes and a 15 gallon brew pot for full size boil of the 12+ gallons of wort.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммY@@мммм