я. New FolderяяиH@@Q@Q@Q@N@333333@-юR@ESB└@N@ob Litten)\▐бУ(П?╝GАzП?─A@@J@R╦┘КQ─@$@TюY@ ю$ю╟@юН. New FolderммЙ╓б? Origin: Canada United Kingdomt">Supplier: GambrinusPotential: 1.037 SG
Color: 25 SRM
Must Mash: Yes Diastatic Power: 0.0 Lin
Dry Yield:@@left°чТ╕7╫U@╢?0@Pale Liquid Extractмм└W>ммммffffffJ@@N@+@4@Ь?мммм0@─Q@Barley, FlakedммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммUSмммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммAdds significant body to Porters and Stouts. High haze producing protein prevents use in light beers.ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм333333Ш?"@мммм╡░┘,d!@╢?0@Carafoamмм┤U>ллллffffffJ@@N@ffffff*@4@Ь?лллл@юR@Caramel/Crystal Malt - 20LлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt.al Malt"лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл4@@╡░┘,d@╢?0@ллллмм⌡┬Ш>ллллffffffJ@@N@%@@$@Ь?лллл@R@Special RoastлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSgianллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for English ales, nut brown ales and porters. Adds a toasted, biscuit like flavor and aroma as a substitute for toasted malt.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллI@@╡░┘,d@╢?0@Caramel/Crystal Malt - 60Lлллллл╙W>лллл─A@N@ллллЬ?Goldings, East Kentлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @United KingdomлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed For: General purpose hops for bittering/finishing all British Ales Aroma: Floral, aromatic, earthy, slightly sweet spicy flavor Substitutes: Fuggles, BC Goldings Examples: Bass Pale Ale, Fullers ESB, Samual Smith's Pale Ale лллллллллллллллллллллл@о█A╦=3@П?П?лллллл╙W>ллллD@>@ллллП?Williametteлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ @USлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: Finishing American and British Ales Aroma: Mild, grassy, floral, slightly spicy Substitutes: Fuggles, E.K. Goldings Examples: Sierra Nevada Porter, Ballard Bitter ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@цт79╟%@П?П?лллллл╙W>лллл─A@$@ллллП?Fugglesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@@United KingdomлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed For: General purpose bittering/aroma for English Ales, Dark Lagers Aroma: Mild, soft, grassy, floral aroma Substitute: East Kent Goldings, Williamette Examples: Samuel Smith's Pale Ale, Old Peculiar, Thomas Hardy's Ale ллллллллллллллллллллллллллл@ЯЦY9╬@П?П?ллллппH ▌>British Alet AleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWyeast Labsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл1098ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл─R@P@R@Fruity, tart, dry crisp finish. Very well balanced. Full bodied, dry, clean flavor.cing desired chill haze.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAll British Ales, Pales, Bitters, English Strong Aleлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллu<·┌+Х@вDК>П?@П?н\▌╢GЬ?333333@ЬSЦ╔⌡дП?Ж(\▐бУП?)\▐бУ(П?╗фK7┴AП?ffffff@мллллл@>@I@@2@English Pale AlePale AleллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллExtra Special/Strong Bitter (English Pale Ale)le Ale)лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллCлллMore evident malt and hop flavors than in a special or best bitter.Stronger versions may overlap somewhat with old ales, although strong bitters will tend to be paler and more bitter. most strong bitters are fruitier and hoppier than Fullers.Some modern English variants are brewed exclusively with pale malt and are known as golden or summer bitters. ost bottled or keлhttp://www.bjcp.org/2008styles/style08.html#1c An average-strength to moderately-strong English ale.The balance may be fairly even between malt &hops to somewhat bitter.Drinkability is a critical component of the style; emphasis is still on the bittering hop addition as opposed to the aggressive middle and late hopping seen in American ales. onsiderable interpretatiлPale ale, amber,&/or crystal malts, may use black malt for color adj. May use sugar adjuncts, corn/wheat. Eng. hops typ. but USA &Euro var. are becoming common (esp.in paler examples).Characterful Eng. yeast.Burton versions use med to high sulfate water.лFullers ESB,Adnams Broadside,Shepherd Neame Bishop's Finger,Young▓s Ram Rod,Samuel Smith▓s Old Brewery Pale Ale,Bass Ale,Whitbread Pale Ale,Shepherd Neame Spitfire,Marston▓s Pedigree,Black Sheep Ale,Vintage Henley,Mordue Workie Ticket,Old Speckle Hen +++лBJCP 2008лллллллzЪхHMy Mashg@R@T@ ≥≥≥≥≥@e@╦┘КQ╦╬?└@Y@─j@сПH⌠©╫>мммм└@T@╦┘КQ╦╬?@@R╦┘КQ─@"@@@l@└@N@Brew Pot (5 Gallon)мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммSimple Brew Pot with a 5 Gallon Capacity - leaving a workable boil volume of around 4.25 gal. Used for extract or partial mash brewing.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммY@@мммм