м. New Folderммм╠┴L Dr≈ r5о?E(bё1@Pale Liquid Extractммг┴LллллХ< tJ@@N@ ≥≥≥≥≥'@=@4@Ь?лллл═S@*Aroma 100 (Castle Malting)e Malting)ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgiumллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAroma malt provides rich malty aroma and flavour to amber and dark lager beers. Compared to other traditional coloured malts, is still high in Diastatic Power and imparts a smoother bitterness. Special very aromatic beers.ллллллллллллллллллллллллллллллллл╕─Ы@vaI@@шe6х$р?0@Caravienne MaltллллммО┴LллллХ< tJ@@N@%@@.@Ь?лллл@S@*Biscuit Malt (Castle Malting)e Malting)ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллCastle MaltingлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgianллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBiscuit malt produces a very pronounced "toasty" finish in the beer. Imparts a warm bread and biscuit like aroma and flavour. Biscuit Malt promotes a light to medium warm brown colour to the mash. This malt is used to improve the roasted flavour and aromлЗ3ЬMТt>@мллллл@qупa6м?0@Caramel/Crystal Malt - 20Lллллмм#┤ГM Castle Maltingiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252"> *Whole BlackBelgium�untons)
Origin: Germany Germany: 3 SRM
Supplier: Hoepfner Malz
Potential: 1.037 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
ixюa}й?E(bё1@ 0; margin-bottom: 1px"> 
э░AэхDэHэмм`┴LллллХ< tJ@@N@I@Ь?лллл─R@*Cara/Cristal 120 (Castle Malting)e Malting)ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллCastle MaltingлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgiumллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллCrystal malt is a medium-amber roasted Caramel malt, which imparts a rich, caramel-sweet aroma and unique toffee-like flavour, adding golden to light amber colour to beer. A distinguishing characteristic of all Caramel malts is glassiness. This glassy enлЗ3ЬMТtN@@╩@Нг▓чр?0@ллллммю┴L
DrЙпИy7√г?E(bё1@ммч┴L
Origin: Germany Germany: 3 SRM
Supplier: Hoepfner Malz No
Potential: 1.037 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany
Color: 12Germany>
Supplier: Rhoen Malz MustVery dark caramel malt with aromatic properties. Adds deep red color and aroma. Amber ales, dark lagers, bocks. Substitute for "Belgian Special B" or 120L caramel malts.7 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany
Color: 2 Germany
Supplier: Weyermann Must MChocolate malt. Dark beers, Alts, Bockbiers. Adds color and aroma. e-husked, smoother tastinger Boil: No
Potential: 1.000 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany
Color: 2 Germany
Supplier: Weyermann Must MChocolate malt. Dark beers, Alts, Bockbiers. Adds color and aroma. De-husked, smoother tastinger Boil: No
Potential: 1.000 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany
Color: 2 Germany
Supplier: Weyermann Must MDe-husked chocolate malt for a smoother flavor. Adds body, color, aroma. Dark beers, Alts, Bockbiers : No
Potential: 1.000 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
┌@@ %@Ь?nter▐бУ(\ОR@*Carahell (Weyermann)Weyermann)n Carafa Special I
Origin: Germany CGermany> 3 SRM
Supplier: Weyermann Add After Boil: No
Potential: 1.036 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany CGermany> 3 SRM
Supplier: Weyermann Add After Boil: No
Potential: 1.036 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany Color: 36 SGermany
Supplier: Weyermann Must MaGerman crystal malt. Adds maltiness, aroma, color.e: Grain Add After Boil: No
Potential: 1.037 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany Color: 36 SGermany
Supplier: Weyermann Must MaCarafoam (also called Carapils) adds body and head retention without substantially altering flavor. Up to 10% for light beers, 40% for mashed beers>Potential: 1.037 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany Color: 36 SGermany
Supplier: Weyermann Must MaMedium crystal malt, adds a body and reddish color. Red ales and lagers, Scottish ales. Full body and aroma, deep red colourtr> Potential: 1.037 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany Color: 36 SGermany
Supplier: Weyermann Must MaSmoked flavor and aroma base malt. Used in smoked ales, lagers and wheat beers, primarily German styles./b> No
Potential: 1.037 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany Color: 36 SGermany
Supplier: Weyermann Must MaRed colored malt that improved head retention and stability. Used in red lagers, ales, dark beers. Intense red colour and malty aroma.gn="left">Potential: 1.037 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany Color: 36 SGermany
Supplier: Weyermann Must MaDarker Munich Malt. Used as a base malt in many German beer styles. Fest beers, bocks and ales. Enhances malt flavour and aromatd align="left">Potential: 1.037 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany Color: 36 SGermany
Supplier: Weyermann Must MaPale base malt for all ales and lagers. Good general purpose malt.> Add After Boil: No
Potential: 1.037 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany Color: 36 SBrasil
Supplier: Weyermann Must MaMalte Pilsen da AgrАria, Malte Baselagers. Highly modified malt.d> Add After Boil: No
Potential: 1.037 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany Color: 36 SGermany
Supplier: Weyermann Must MaVienna base malt - used in many continental beer styles. Full bodied, golden color.">Add After Boil: No
Potential: 1.037 SG Diastatic Power: 0.0 Lin
Origin: Germany Color: 36 SGermany
Supplier: Weyermann Must MaPale wheat malt, used as a base malt in many wheat styles. Wheat beers, Koelsch, Alts.Add After Boil: No
Potential: 1.037 SG Diastatic Power: 0.0 Lin